«Hvordan skal jeg gjøre det? Jeg har bare en hånd…»

Zonhoven-beboer Odiel Vinckens PMC-poser har ikke blitt hentet på tre uker når Limburg.net-søppelsamlerne går forbi. Hvorfor? For disse er ifølge dem ikke lukket nok. Som et resultat finner Odiel et lite rødt klistremerke i vesken hver gang, som indikerer reglene som skal respekteres.

Problemet er at for Odial er det ikke lett å lukke PMC-posen tett. Faktisk har han bare en arm. «Hvordan skal jeg gjøre? Med munnen?», undrer han i spaltene til Newsblad. «Når det er den klassiske søppelsekken min, hjelper noen meg, men for PMC-er prøver jeg å komme meg ut av den alene».
videoer

Til og med forrige uke ventet han på at søppelsamlerne skulle komme og fortelle ham om problemet hans. Men hvis han plasserte posen foran huset sitt, ble den aldri hentet. «Jeg klandrer dem ikke for noe. De gjør jobben sin og det er regler å følge… men de kunne vært litt mer humane. Ellers ville de måtte be en nabo eller en slektning om å komme og knytte knuten hver gang …».

En talsmann for Limburg.net sa til Nieuwsblad at Mr. Han forklarte at Vinken var kontaktet og at en løsning ville bli funnet.

READ  Her er resultatene av EuroMillions-trekningen: Ingen stor vinner for jackpotten på 86 millioner, finn ut tallene som er trukket

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *