Hvordan var Elizabeth II personlig? Personligheter deler sine intime historier

Siden Elizabeth IIs død har mange skikkelser, fra kjente politikere til Daniel Craig eller James Bond, delt en personlig anekdote om deres møter med suverenen, en refleksjon av hennes skjeve humor eller plikt.

Theresa May og den rare osten

Tidligere statsminister Theresa May lot britiske parlamentsmedlemmer le på fredag ​​da hun fortalte om ulykken sin i sin skotske bolig i Balmoral mens hun var på turné med dronningen.

«Vi kjempet alle for å dekke bordet. Jeg tok et stykke ost, la det på en tallerken og brakte det til bordet«, forklarte hun, plutselig»Osten falt på gulvet«.»Jeg hadde et sekund på å ta avgjørelsen: Jeg tok osten, la den på tallerkenen og la den på bordet«.»Da jeg så tilbake, så jeg at alle mine bevegelser var blitt observert veldig nøye av Hans Majestet.«, sa fru May.»Jeg så henne. Hun smilte til meg«, la den tidligere statsministeren til:»Osten sto på bordet«.

Falskhopper og ekte flygende ess

Boris Johnson, Theresa Mays etterfølger, fortalte også parlamentet om vitsene han delte med dronningen og hvordan hun brukte dem.Ærefrykt«Turister.

Et av favorittøyeblikkene hans involverte en humoristisk videosending for åpningen av de olympiske leker i London 2012, hvor han spiller King James Jump sammen med sin elskede corgis og skuespiller Daniel Craig.

«Jeg husker hennes uskyldige glede (…) etter åpningsseremonien da jeg fortalte henne at et vennlig statsoverhode i Midtøsten hadde hoppet ut av et helikopter i rosa drakt og hoppet inn på stadion i fallskjerm.«, avslørte han om slutten av videoen.

READ  Texas, Colorado og Florida er blant statene for å få husplasser etter folketellingen | Telling

Den tidligere konservative lederen beskrev videre, «Øyevitne«Den gangen han så dronningen»Krysser det skotske landskapet i rasende fart, kjører bilen sin alene, uten politimann eller livvakt.«alt foran»En total overraskelse for turgåerne og turistene vi møtte!«

Rop ut til noen falne politikere…

Harriet Harman, et Labour-parlamentsmedlem, fortalte hvordan dronningen trøstet henne etter at hun mistet ministerposten i 1998.Da jeg fikk sparken var kalenderen min tom og jeg fikk ikke lenger noen telefoner.«, forklarte hun.»Teamet mitt ble overrasket over å motta en telefon fra Buckingham Palace: ingen ønsket å bli assosiert med meg lenger, men dronningen ønsket å se meg!«. Før slutt: «For å takke henne for arbeidet mitt, ble jeg invitert på te med dronningen«.

og i strid med andre om deres undergang

På sin side beskrev Ed Miliband, den tidligere lederen av opposisjonspartiet Labour, som trakk seg etter et bittert nederlag i stortingsvalget i 2015, hvordan Elizabeth II spøkte om hans fall.

«Da karrieren min stupte, hoppet min kone og hun ble kvinne«(britisk ærestittel, red.anm.), forklarte han, så de»Begge ble invitert til palasset«.»Da vi så hverandre, så maharajaen på meg og sa, vel vitende om hvorfor jeg kom: «Å, det er deg, hva gjør du her?»«, husket han før det britiske parlamentet.»Vi hadde en fantastisk samtale og der var hun, fortsatt full av ånd, handlekraft og humor på 93 år.«, han la til.

En hån mot James Bonds ansikt

Daniel Craig, den siste skuespilleren som spilte den britiske hemmelige agenten James Bond på skjermen, fortalte amerikansk TV hvordan dronningen ertet ham om å alltid se seriøs ut under en fotoshoot:Vi tok bildet vårt og hun sa: «Å, det er han som ikke smiler. Veldig bra!»«.

READ  Hva er verdens mest undervurderte must-do-destinasjoner?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *