Hvordan vil det nye Nasjonalmuseet se ut?

Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design i Oslo, Norge åpner endelig dørene om ett år, 11. juni 2022. Det nye selskapet, som samler en samling av tre nye norske museer, vil presentere “Le Gree” av Edward Munch, den største i Nord -Europa og spesielt..

Kunngjøringen om at Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design åpner i Oslo 11. juni er nok til å reise et rop av glede. Opprinnelig utsatt for et år på grunn av helsekrise, vil lanseringen endelig finne sted 11. juni 2022. Dette enorme museet er født fra en sammenslåing av tre norske selskaper og samler over 400 000 gjenstander i samlingen. Gjeldende dag. Det største museet Nord -EuropaHan har forfattet en rekke verk, inkludert Edward Munch (1863-1944) Hyle (1893). Besøkende kan få tilgang ved å bestille, allerede før lanseringen, når helsestriksjoner er opphevet. Norge.


Et baronisk prosjekt

Nasjonalt museum (nasjonalt museum På norsk), ble opprettet administrativt i 2003 og skulle opprinnelig åpne dørene i 2020. Det ble født av gjenforeningen av tre tidligere museer: Kunstindustrimuseat, Museum of Contemporary Art og National Gallery, som har vært stengt siden 2016, 2017 og 2019, i påvente av å flytte samlingene til det nye bygget. De 400 000 gjenstandene som utgjør Nasjonalmuseets samling koster alle over 600 millioner euro, så det har vært utilgjengelig i årevis. Heldigvis er disse mesterverkene, inkludert malerier i dem Granach, Monet og Van Gogh, har nå fast bosted. Utstillingsområdet, som inkluderer 90 gallerier som kombinerer nesten 5000 verk, dekker et område på bare 13 000 m², og mange rom er utelukkende dedikert til malerier av norske ekspresjonistiske malere. Edward MunchInkludert hans Rop ut Myte.

“Hall of Light” vil være vertskap for midlertidige utstillinger av Nasjonalmuseet

Levende selskap

Til slutt vil det bli holdt midlertidige utstillinger i et stort rom med et areal på 2400 m² kalt “Hall of Light”. Den første av disse vil inneholde verk av nesten 150 samtidige norske kunstnere. Med et totalt areal på 54 600 m² konkurrerer det nye selskapet med de største europeiske museene, og overgår det spesielt. Rijksmuseum Amsterdam og Kuganheim museum i Bilbao. Bygget er designet av det tyske arkitektfirmaet Clehius + Schwerk, og skal romme det største kunstbiblioteket i Nord -Europa. Nasjonalmuseet forventes å ønske sine besøkende velkommen i sommer, når helsemessige forhold tillater det, mens arbeidet henger. ” Vi inviterer besøkende til å bli med oss ​​og kikke innom når gjenstandene er lastet og museet tar form. », Forklarer Karin Hindspo, direktør for museet.

READ  INPEX utstedte dyphavslisenser midt i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *