Hvorfor Apple opprettet et hemmelig laboratorium i Paris

Apple opprettet nylig et hemmelig laboratorium i Paris, Frankrike, for å prøve å undergrave sikkerheten til iPhones.

I et spennende og proaktivt grep for å styrke sikkerheten til flaggskipproduktene, har Apple etablert et hemmelig laboratorium i Paris. I henhold Den uavhengige, jobber ingeniører med å hacke iPhones allerede før deres offisielle kunngjøring. Målet med dette dristige initiativet er å oppdage og fikse sikkerhetssårbarheter, og dermed hindre hackere i å utnytte dem til ondsinnede formål.

For å gjøre dette henvendte Apple seg til parisiske ingeniører. Faktisk beskrives de som de mest kompetente og best utstyrte i verden. De har til disposisjon avanserte teknologier som lasere og presise sensorer for å teste motstanden til enheter. Denne tilnærmingen går utover programvarefeil og har som mål å identifisere og eliminere maskinvarefeil, ansett som mer problematiske fordi de er vanskeligere å rette opp.

En proaktiv tilnærming

Bilde levert av Apple av hva som skjer i dette hemmelige laboratoriet © Apple

Ivan Krstić, leder for sikkerhetsteknikk og arkitektur hos Apple, sa at grepet oppstår fra det økende behovet for å forstå nye trusler etter hvert som sofistikerte angrep øker. Den fremhever også viktigheten av å beskytte fremtredende brukere som journalister, diplomater og rettighetsforkjempere, og understreker at disse personene fortjener pålitelig og sikker teknologi.

Dette hemmelige laboratoriet i Paris er ikke bare en manifestasjon av Apples nådeløse streben etter innovasjon. Men det er også en demonstrasjon av dens forpliktelse til å forsvare brukere mot trusler, enten de er vanlige eller potensielt alvorlige. Denne proaktive tilnærmingen styrker Apples posisjon som ledende innen teknologisikkerhet. Samtidig som du sikrer en pålitelig og sikker brukeropplevelse for alle.

_
Følg Belgia-iphone på Facebook, Youtube OG instagram slik at du ikke går glipp av noen av nyhetene, testene og gode tilbudene.

READ  TestFlight er endelig tilgjengelig på macOS

Motta de siste nyhetene våre direkte på WhatsApp ved å abonnere på vår kanal.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *