Hvorfor bestemte Caddy seg for å slutte å produsere plasttraller | verden

Caddy, eid av Cochez Group, kunngjorde fredag ​​sin beslutning om å stoppe produksjonen av supermarkedstraller i plast i sammenheng med miljøhensyn.

«Som en del av vår forpliktelse til bedriftens samfunnsansvar og å redusere plastforurensning, har vi tatt beslutningen om å avvikle Emotion-serien,» heter det i pressemeldingen, som refererer til dette utvalget av plasthandlevogner.

Hun la til, «Ettersom miljøpåvirkningene av plast er av økende bekymring, fokuserer vi nå på metalltraller, som er kjent for deres resirkulerbarhet og miljømessig bærekraft.»

Solid alternativ

Selskapet inviterer også sine kunder og forhandlere til å velge metalltraller, som beskrives som «et solid, holdbart og resirkulerbart alternativ, som gjør det mulig å redusere etterspørselen etter nye råvarer og mengden avfall som genereres».

Det er ikke spesifisert hvor mange plastvogner Caddy produserer hvert år, men en talsperson for selskapet sa at det er omtrent 10 % av alle vogner som produseres på Caddys eneste produksjonssted. Caddy, i Dettwiller (Bas-Rhin).

Det franske konsernet Cochez, som spesialiserer seg på transport og industrielle tjenester, kjøpte opp Caddy i 2022. Caddy har totalt 117 ansatte.

Les også

Dyrere kvittering enn noen gang: Hva er det mest interessante supermarkedet å handle i dag?

READ  FNs generalforsamling: Alexander De Croo ber om et forbud mot russiske diamanter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *