Hvorfor Bolton Wanderers ess Ronan Darcy føler at den norske gjeldsbevegelsen er “riktig” for ham

Ronan teller sin “berg -og -dal -bane” -tur med Darcy Bolton Vandrere Det er en oppadgående kurve tilbake.

Den unge midtbanespilleren kommer til å låne til den norske klubben Sokandal til desember, men har begeistret fansen i dag ved å gå med på et års forlengelse av sin nåværende kontrakt.

Darcy debuterte som erstatter i Boltons siste kamp i mesterskapet i Nottingham Forest, og var vanlig da han kjempet for å overleve ledelsen etter klubben neste sesong.

20-åringen, som ble født i Ormskirk, var sjelden med i forrige sesongs opprykkskamper fra League Two, men er overbevist om at tiden med vanlige kamper i Norge vil hjelpe ham med å komme videre.

– Jeg er glad for å ha meldt meg på forlengelsen til Bolton Wanderers, og fansen og alle rundt meg vet hvor mye denne klubben betyr for meg, sier han til klubben.

“Siden jeg har vært i klubben siden jeg var åtte, kunne jeg ikke nekte meg muligheten til å bli her. Jeg kan ikke vente med å se hva fremtiden bringer fordi klubben bare går i en retning, og jeg er veldig glad for å være en del av det.

“Men nå må jeg tilbake til å spille ukentlig fordi det er perfekt for meg og guttene alle kan finne en interessant sesong å se.

“Det har vært en berg -og -dal -bane for oss alle i noen år, men å bli forfremmet forrige sesong er noe jeg fortsetter å glede meg over og ønsker å være en del av.

“Så lenge vi vet at vi må konkurrere, kan jeg fortsette å hjelpe laget til å stige gjennom ligaen.

READ  Norske spillere tar menneskerettigheter foran VM-kvalifiseringen | Norge

“Jeg skal gi deg alt jeg har til vi kommer dit og ser frem til turen.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *