Hvorfor Erling Holland ikke spilte i EM 2024-kvalifiseringen med Norge denne uken

Erling Holland går dessverre glipp av Norges to neste EM 2024-kvalifiseringskamper mot Spania og Georgia.

Han terroriserer hele Premier League og er enhver engelsk målvakts drøm. Erling Holland har en voldsom sesong i sitt første år i en Manchester City-trøye. Det er enkelt, Cyborg har et positivt mål/spill-forhold.

Nordmannen har scoret 28 mål på 26 seriekamper. En statistikk som vil få deg til å svime, akkurat som de to siste kampene hans. Mot Leipzig scoret Holland et femte mål, og i neste kamp, ​​mot Burnley i FA-cupens kvartfinale, scoret han tre ganger.

En stygg seier som Norge gjerne vil nyte i de to neste kampene, men det blir det ikke.

Den tidligere Borussia Dortmund-spissen vil ikke være i stand til å hjelpe lagkameratene sine i de to første kampene i EM-kvalifiseringen 2024. Premier Leagues toppscorer klaget over lyskesmerter på slutten av kampen mot Burnley.

Han hadde deltatt på landslagsmøtet, men dessverre bedømte landslagslegene ham uskikket til de kommende kampene. Så angriperen returnerte til Manchester-siden for å komme seg.

Et skikkelig slag for Norge, som ikke har kvalifisert seg til en større turnering siden VM i 1998.

Topp 90 er et 90 minutters YouTube-program hvor vi diskuterer fotball i form av topplister! I dette nye kapittelet, Alexis Amsellum, Davy Diamond og Sarah Menoy gir sine upopulære meninger om Frankrike-lagets gjenforening! Abonner på vår Youtube-kanal

READ  Norges KLP returnerer 4,4% de første 6 månedene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *