Hvorfor ga guvernør Cuomo Govit sykehjem immunitet mot døden? | Andrew Cuomo

Tenk deg å sende hundrevis av anrop fra engstelige mennesker på høyden av den første Govt-19-bølgen mens skremte familier prøver å beskytte kjære på sykehjem.

Tenk deg å bli steinet av disse sykehjemmene og helseavdelingen mens du søker etter svar på spørsmål om liv og død, og innser at guvernør Andrew Cuomos ordre tvang disse fasilitetene til å ta tusenvis av cov-positive pasienter!

Da jeg ringte om en juridisk immunitet fra en New York Times-reporter, hadde jeg dette som medlem av New York State Legislature, som ga nonprofit sykehjem og sykehus Få fengselsfrie kort.

Hjertet mitt sank da jeg leste det. Jeg trenger ikke en doktorgrad eller juridisk grad for å forstå implikasjonene av å gi juridisk immunitet til ideelle sykehjem, og nå er det juridiske og kriminelle skjold for å forhindre livreddende.

Mange av kollegene mine så ikke ut til å ha et juridisk skjold som ga sykehjemsadministratorer, forvaltere og teammedlemmer blankett immunitet i 2020-budsjettet. Jeg stemte mot budsjettproposisjonen, men hvis flere medlemmer var klar over de fulle implikasjonene av seksjonen om juridisk immunitet, ville den ikke blitt vedtatt.

Så, hvordan og hvorfor havnet en teppe virksomhetsvaksineringsregulering i statsbudsjettet?

I Albany og statlige hovedsteder over hele landet samler mektige guvernører vanligvis giftige, bedriftsvennlige regler i årlige budsjettregninger, og mener at lovgivere og publikum ikke følger med. Dette er lover – som juridisk immunitet – som aldri kan være lov alene.

Det store spørsmålet er hvorfor denne regelen ble lagt til.

Under toppen av den første bølgen, Greater New York Sykehusforeningen (GNHA), som fremmer sykehus og sykehjemsfasiliteter, utarbeidet immuniseringsloven og sendte den til guvernørens kontor. 3. april skrøt de i et innlegg på nettstedet (senere fjernet) at de hadde utarbeidet og bestått “gullstandarden” for juridisk immunitet for sine medlemmer i New Yorks 2020-budsjett.

READ  Pompeo løfter sanksjoner mellom USA og Taiwan for å irritere Kina | Taiwan

På den tiden var New Yorks sykehjemsdød de høyeste i landet. Da kontoret mitt begynte å undersøke, var det en klar sammenheng mellom tidlig blankett bedriftsimmunitet og høyere dødelighet på sykehjem.

Jeg følte behovet for å gjøre dette offentlig: vi stolte på dataene våre, Samlet tre rapporter Utarbeidet et lovforslag om fullstendig opphevelse av lov om foretaksimmunitet.

Kort tid etter at rapportene våre ble publisert, endret imidlertid guvernørens administrasjon måten dødsfall ble beregnet på. Sykehjemsbeboere som døde på sykehus er nå årsaken til sykehus, ikke sykehjem. Som et resultat har New Yorks sykehjemsdød “falt” og synes ikke lenger å være verre enn andre stater.

I august, ved Joint Oversight Enquiry, leder av GNYHA Var tillatt De “gikk sterkt inn for immuniseringslovgivningen”, og “stolte av å gjøre det i Washington fordi det var relatert til føderalt nivå.”

Guvernør Cuomo har en sterk tilknytning til presset mot juridisk immunitet og kampanjer som Greater New York Hospital Association, som har gitt ham mer enn $ 1,5 millioner i året i politiske bidrag. Det er mer enn en god sjanse for at han vil fortsette å spørre disse kampanjerne etter at budsjettet – og immunitetsregelen – er vedtatt.

Sykehusadministratorer og kampanjer for ideelle sykehjem har en reell sjanse til å presse ledelsen til å undertrykke dødstall for å beskytte deres juridiske immunitet.

Til tross for mange forespørsler om å frigjøre fullstendige data, undertrykket guvernøren og hans administrasjon bevisst denne informasjonen helt til nylig, da statsadvokaten i New York rapporterte at sykehjemsdød var nesten 50% lavere.

Av disse grunner må vi undersøke fullt ut hvorfor guvernør Cuomo ga juridisk immunitet til disse ideelle organisasjonene og som påvirket ham til å undertrykke sykehjemsdødstall.

READ  Irans atomavtale er i balanse ettersom USA viser intensjon om direkte samtaler Iran kjernefysisk avtale

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *