Hvorfor Google fikk en dårlig start på smarttelefoner

Med lanseringen av sin generasjon Pixel 6-smarttelefoner i oktober 2021, Google Salget forventes å dobles til 6 millioner enheter i år. Det minste vi kan si er det gruppen er langt fra å vinne innsatsen din. “Vi forventer at Googles smarttelefonforsendelser vil øke noe i år, til rundt 3 millioner enheter,” Gerrit Schneemann, analytiker hos Omdia, fortalte L’Usine Nouvelle. Vi forventer et større hopp neste år for Google. Men det vil ikke være et hopp til 6 millioner enheter. Vi forventer at leveransene når rundt 4 millioner enheter i 2022.

Etter å ha nådd en topp på 5,1 millioner enheter i 2019, falt Googles smarttelefonforsendelser til 2,9 millioner i 2020 ifølge Omdia. Med sin nye Pixel 6 har den californiske giganten knapt klart å stoppe nedgangen i markedet. Og den nåværende trenden, selv om den har blitt positiv, gir ikke noe håp om å nå salgsmålet på 6 millioner enheter på kort sikt.

Feil og uforutsett

[…]

Denne artikkelen er kun for abonnenter

ABONNERE

FOR Å LESE MER

Og få tilgang til alle innhold og tjenester av’ abonnentredigering, støtte en ekspert journalistikk!

I morgen er ferdig i dag!

Gjennom våre arkiver, kronikker, spørreundersøkelser, case-studier, … tilbyr vår spesialiserte forfatterskap deg å dele erfaringer og vitnesbyrd, og veileder deg gjennom analyser og utvalg av beste praksis:

  • Innovasjoner

  • Flyttinger / Laget i Frankrike

  • Økologiske og energioverganger

  • Digital transformasjon

DU INDEKSER

READ  Hvordan vil India få tryggere biler? »MotorOctane»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *