Hvorfor ikke vippepunktet: Quiz-showet ble trukket fra TV-bordet i to dager

Besøkende til Tipping Point i kveld (8. april) vil bli skuffet over å høre at ITVs timeplan er fjernet for å imøtekomme hesteveddeløp.

Hele utvalget av Grand National Festival – og hovedarrangementet denne lørdagen – har ITV satt av i dag og i morgen for å kringkaste all reise fra Aintree fra 14:00 til 17:00.

Dette er ikke første gang han blir trukket fra årets tippepunkt for hesteveddeløp – en måneds forstyrrelse på TV-lister for Cheltenham Festival Channel i mars.

Med DevonLives gratis nyhetsbrev kan du holde deg oppdatert om de beste nyhetene i nærheten – bare skriv inn e-postadressen din øverst på siden.

Når kommer vippepunktet tilbake til skjermene?

Tipping Point kommer tilbake på ITV mandag 12. april klokken 16.

Nyheter fra pakken

Programleder Ben Shepard har avslørt at nye episoder av spillprogrammet kommer til å vises neste uke, og nylig avslørte at han har gått tilbake til filmen ved å dele noen videoer bak kulissene på sin Twitter-side.

Han ertet en dobbel jackpot og “dobbelt, dobbelt fall som aldri skjedde før.”

Han tittelen på videoen som han skal spille inn de neste fire månedene, og at fans kan forvente 175 helt nye episoder.

Verten, som er kjent av fansen for å gi deltakerne på showet feirende varme, smilte ikke i det hele tatt, ettersom han ikke ville bli tillatt i nærheten av konkurrentene av sosiale avstandsårsaker.

READ  Storebrødrene Kate Lawler utnevner '140 barnepike' etter søvnløse netter med baby Noah

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *