Hvorfor Laetitia Halliday, som nå er i et forhold med Jalil Lesbert, ikke ønsker å gifte seg på nytt

Følg med på Instagram @lhallyday

Siden 2020, tre år etter Johnny Hallydays død, har Laetitia Halliday formalisert forholdet til sin nye partner Jalil Lespert. Men hvis de to dvergpapegøyene ser ut til å spinne perfekt kjærlighet, hvis vi skal tro bildene på sosiale nettverk, har noen milepæler ikke blitt krysset – og vil kanskje aldri bli det.

Laeticia Hallyday er fornøyd med partneren sin, men hun er veldig knyttet til sin avdøde ektemann. «Jeg har fortsatt på gifteringen min, jeg kan ikke gifte meg på nytt»Han fortalte våre kolleger fra Pariseren 6. desember.

Ikke skilt fra Johnny

Hun var faktisk fortsatt gift med Johnny Holliday. «Den vanskeligste delen av denne sorgen er at jeg ikke skilte meg fra Johnny, livet tok ham fra meg.»forklarer enken til oversetteren avTenn bålet.

En delikat situasjon som krevde at Jalil Lespert var klar over partnerens preferanser. «Han roer meg ned så mye» Laeticia fortsetter. «Han aksepterer sorgen min, noen ganger med tre. Det er ikke lett for ham, men han gjør det med stor kjærlighet, intelligens og et veldig rørende blikk på barna mine og meg.»Da er hun enig.

For eksempel ble ikke Jalil Lespert ledsaget av sin ledsager under begravelsesfølget til ære for Johnny Hallyday som ble holdt denne mandagen i Saint-Barthélemy. Et tegn på respekt.

READ  Diane Layer (Miss France 2022) rapporterer rykter om konflikt mellom Vita og Slimane: sentrale interessenter reagerer, han rettferdiggjør seg selv

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *