Hvorfor Laura Bouzini brått forlot Eurovision under finalen: «Noe gikk galt» | Musikk

Den italienske singer-songwriteren Laura Bouzini annonserte på Instagram torsdag at hun har blitt diagnostisert med Kovit sykdom under finalen i Eurovision Song Contest.

Under siste del av liveshowet forsvant sangeren fra scenen på grunn av dårlig helse. Søndag sa han at han led av lavt blodtrykk og derfor måtte trekke seg etter råd fra et medisinsk team. På fredag ​​var italieneren allerede uvel og var stort sett fraværende fra prøvene.

«Så noe var galt,» sa sangeren torsdag. «Jeg har ikke følt meg bra siden lørdag. Jeg trodde det kunne være på grunn av tretthet, men jeg fant ut at jeg har covit.» På grunn av hennes positive test blir Laura Poussini fengslet i isolasjon og får ikke reise, og går dermed glipp av et show i Florida.

Den italienske organiseringen av Eurovision-konkurransen, i samråd med byen Torino sist onsdag, droppet brått nesten alle helsetiltak. Så delegater, blader og andre ansatte slipper å teste seg selv. Å teste ved Bala-OL er uansett meningsløst, sier noen, fordi folk ikke trenger å vente på resultatene for å komme inn i lokalet.

Les mer

Ukraina vinner Eurovision, 19. plass for Belgia

Han kommenterte Eurovision fra en bunker i Ukraina: «Sirener lød ti minutter før sendingsstart»

READ  Carolyn Margherita ("Saken ferdig") avslører identiteten til ektefellen hennes (video)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *