Hvorfor skulle en amerikansk politiker som var for 150 år siden være viktig i Donald Trumps tiltale

Du har kanskje ikke hørt om William Belkap, men til neste uke vil vi alle vite mer om ham, ikke bare for hans stiliserte fester og like stiliserte koner.

Dette er lenge død Til oss Fortidens politiker er plutselig veldig viktig for nåtiden og spørsmålet om han kan være utenfor kontorpolitikeren Tiltale.

I 1876 kunne ingen finne ut hvordan denne moderat betalte krigssekretæren, Belcop, levde et liv høyt på regjeringens lønn.

Sannheten er at han ikke var det, og han var godt kledd opp til nakken i pengeproduserende svindel.

Han, redegjort for av senatet, løp til Det hvite hus, trakk seg og ropte til presidenten.Det gjorde ingen forskjell, og rådet insisterte på at de ville fortsette med beskyldningen om at han «prostituerte sitt høye kontor for sin lyst til privat vinning.» Argumentet deres er at politikere ikke skal unnslippe rettferdighet ved å forlate embetet.

Som før er det en del av sinnet som vil være involvert i de kommende dagene President Trump Panelet hevder at anklager en president for ikke å være president er grunnlovsstridig.

Donald Trump gjeld: B.A.

Deres 14-sidige sikkerhet er på denne campus.

Hvis grunnlov er din greie, vil det ta noen uker. Selv om det ikke var attraktive få uker, vil disse dager avgjøre konstitusjonen til dette landet for fremtiden, ikke basert på noen del av den glemte politikeren.

Til slutt ble Belcop frifunnet, men han er fortsatt under etterforskning og setter presedens for saken hans, som vil bli testet om uker.


READ  En ung syrisk immigrant har dødd ved grensen mellom Polen og Hviterussland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *