Hvorfor UK Watchdog bekymrer Nintendo Switch mangler «teknisk kapasitet» for COD uberettiget

Competition and Markets Authority (CMA), den britiske konkurransevakthunden, uttalte nylig sitt Foreløpige resultater Nintendo rapporterte at det «teknisk» ikke var mulig å betjene Plikten kaller Bytt til Xbox eller PlayStation med «lignende spillkvalitet».

CMAs foreløpige funn utløste raseri blant tilhengere av megaavtalen. Det kan minne om at Activisions egen leder oppnådd Vakthunden rapporterer at bekymringene hans først og fremst var fokusert på Sony. Nå Dokument 277 Ettersom flere og flere detaljer blir observert, skaper det konstant kritikk. I en fersk rapport, Teknologi Radar Gaming Regulatoren fremhevet en del av dokumentet som reiste følgende bekymring:

Nintendo tilbyr foreløpig ikke CoD, og ​​vi ser ingen bevis for at konsollene deres teknisk sett vil kunne gjøre det i nær fremtid med samme spillkvalitet som Xbox eller PlayStation.

Selv om rapporten opprinnelig og tilsynelatende var ment å ugyldiggjøre Microsofts plan om å bringe spillet til Nintendo Switch (en ok Som det først ble avslørt i fjor), er det verdt å påpeke at hovedbekymringen i CMAs rapport var den «ensartede kvaliteten på spillet», vanskeligheten med å overføre COD via skyen. Dette er imidlertid en av de uforanderlige og uforanderlige delene av situasjonen mellom Nintendo Switch og COD, da enheten ikke takler så tung spilling. Med mindre Nintendo planlegger å gi ut en ny konsoll som teknisk sett kan håndtere spillet, gjør dette bekymringen triviell og unødvendig.

I et nylig intervju TideneMicrosoft Gaming-sjef Phil Spencer Uttrykke Synd regulatorene for manglende kunnskap om saken.

«Mye av tiden i karrieren min på Xbox, da jeg møtte offentlige regulatorer, var det en reell mangel på kunnskap om spillindustrien,» sa Spencer. «Jeg likte å tilbringe tid med dem og noen ganger bidra til utdanningen deres. Jeg tror det er første gang mange regulatorer ser dette yrket.»

READ  Apple investerer 1 milliard dollar i året i filmer på kino og konkurrerer med Netflix og Disney+ – Business AM

Til dags dato forblir den britiske regulatoren fast på sine fusjonsmistanker. Ikke desto mindre begynte CMA tilsynelatende å bli mer betydningsfull etter at noen delte uttalelser nå anser det «Andre rettsmidlerI en utsettelse for Microsoft anbefalte Watchdog tidligere å selge Activisions COD-virksomhet før den godkjente avtalen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *