Hvorfor ventilere hjemmet ditt hver dag vil hjelpe deg å spare penger

Av Jessica Daines

I denne høstperioden prøver alle å spare litt penger på strømregningen. Og det er én ting vi ofte glemmer når temperaturene synker: å ventilere hjemmet vårt. Forklaringer.

Siden energiprisene har steget, er det mange som leter etter tips for å redusere gass- og strømregningene. Dette er spesielt tilfelle om høsten og vinteren, når temperaturen synker og du trenger å varme opp hjemmet ditt.

På denne tiden av året foretrekker mange å holde vinduene lukket for å holde varmen inne. Dette er imidlertid en stor feil. Faktisk vil det å ventilere hjemmet ditt hver dag være en god måte å spare penger på.

Hvorfor bør du ventilere hjemmet ditt selv om vinteren?

Nei, å åpne vinduer for å ventilere hjemmet vil ikke få deg til å bruke mer penger på energi. Faktisk er det helt motsatt! Faktisk vil dette bidra til å friske opp luften i hjemmet ditt. Dette er veldig viktig fordi inneluften faktisk har lavere kvalitet enn uteluften.

Dette er fordi husarbeid og våre daglige aktiviteter forurenser luften kraftig. Dette gjelder spesielt for dusjing, vask av klær eller til og med tilberedning av mat, som frigjør vanndamp. Derfor er det denne fuktigheten som vil kompromittere inneluftkvaliteten og dermed øke energiforbruket. Ja, jo fuktigere luften er, jo vanskeligere er den å varme opp.

Å ventilere hjemmet ditt hver dag vil tillate deg å friske opp luften og eliminere luftfuktigheten og dermed bedre kontrollere temperaturen ved å varme opp innendørshjemmet ditt raskere.

READ  Anbud på et skip truet med stein

Ikke bekymre deg, det er nok å åpne alle vinduer i 5-10 minutter om dagen. For å gjøre dette bra, gjør det om morgenen eller sent på kvelden. Deretter venter du noen minutter før du slår på varmen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *