Hyllest til mannen

Det amerikanske presidentvalget nærmer seg raskt. 3. november går til amerikanere som ikke allerede har stemt i valgurnen.

USAs president Donald Trump og hans motstander Joe Biden har holdt samlinger over hele landet de siste dagene.

Trump tilbrakte lørdagen sin i Pennsylvania på fire forskjellige samlinger. Melania Trump, Amerikas første kvinne, var i Wisconsin West Front.

– Skam deg alle

Mange koronaeksperter gjentar Han kritiserte Trumps håndtering av epidemien og hans massive kampanjemøter.

Førstedamen, derimot, skryter frimodig av sin manns innsats i kampen mot koronaviruset.

– I en tid hvor ledelse er nødvendig, prøver demokrater å skildre frykt og mistenksomhet, bare av politiske årsaker. Siden en vaksine kommer under min manns ledelse, er det synd for noen å tvile på effektiviteten, sa den første amerikanske kvinnen, ifølge flere amerikanske medier.

Den første kvinnen ble i likhet med mannen diagnostisert med koronavirus i oktober.

Mottar slakt: Donald Trumps uttalelse har forårsaket et tilbakeslag fra mange. Video: Abby
Se også

– Uker unna vaksinasjon

Trump har gjentatte ganger lovet at koronavaksinen ikke er langt unna. På en pressekonferanse i Det hvite hus 16. september lovet Trump at amerikanerne ville bli vaksinert de neste ukene.

Han gjentok den samme meldingen under den andre og siste presidentdebatten med Joe Biden 23. oktober. Ingen vaksine er ennå godkjent i USA.

Presidenten selv var i Pennsylvania som nevnt, og sa at det bare var en vaksinasjonsuke under det offentlige møtet.

Offentlig møte: President Donald Trump holdt samlinger i Pennsylvania lørdag. Dougbladet deltok på folkemøtet. Foto: Lars Evind Bones / Docladet.
Se også

– Vi er bare uker unna en trygg vaksine. Eldre vil toppe linjen, og det vil være gratis, sa presidenten mens han snakket med tilhengere i Newtown, Pennsylvania.

Det er veldig langt mot Pitana

Den første damen brukte også tiden til å nærme seg mannens motstander, Joe Biden. Han motsatte seg blant annet Pittons forestilling om at dette var en «mørk vinter».

– Vi har sett store fremskritt i kampen mot koronavirus. Jeg har sett Donald fortsette å jobbe for å holde folk informerte og rolige. Førstedamen snakket stolt om å ta tøffe og upopulære avgjørelser for å beskytte midlene våre og gjøre alt hun kunne for å holde oss trygge.

Donald Trump avlyste et valgmøte som var planlagt til torsdag i Fayetteville, North Carolina.
Se også

Obama fikk hjelp

Biden tilbrakte tiden på et offentlig møte i Flint, Michigan, hvor han ikke var alene. Han ble hjulpet av tidligere president Barack Obama, og de angrep begge Donald Trump.

– Nå beskylder han leger for å tjene penger på denne epidemien. Tenk på det. Han har ingen forståelse. Han forstod ikke at noen ville risikere livet for å redde andre uten å prøve å tjene penger på det, utvidet Obama.

Kommentaren kommer etter Trumps uttalelser Det foreslo at legene skulle overdrive dødsfallet fra Govt-19 med tanke på økonomisk gevinst.

Vakt oppmerksomhet

– Legene våre tjener mer hvis noen dør i koma. Du vet dette, ikke sant? Jeg mener, legene våre er så smarte. Så de beklager, men Trump sa på et møte på fredag ​​at alle ville dø hvis regjering.

Rapportere Har vakt oppmerksomhet.

Da den første kvinnen skryte av mannen sin, brukte Obama rallyet for å skryte uhindret av Pita.

– Han og Kamala Harris vil være i en kamp, ​​ikke for seg selv, men for hver av oss snakket han stolt, skjøt:

– Vi kan ikke snakke om presidenten nå.

READ  Norge fjerner de fleste av sine anti-statlige helserestriksjoner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *