«I Can’t Help It»: Juliette Binoche setter det tilbake etter å ha avskjært Jamel Debouse på Caesars

«Vi kan le av alt, men ikke av alle«, sa Pierre Desproges. Jamel vet det nå, vi kan ikke motsi om auteurkinoen i nærvær av Juliette Binoche. Scenen slapp ikke unna mange mennesker, denne fredagen på Césars åpningsseremoni: komikeren foreslo «Legg til ninjaer«For å krydre en skuespillerfilm er auteurfilmer kjedelige. Skuespillerinnen som spilte hovedrollen i Kadhal og Rakhammai protesterte umiddelbart: «Jeg er uenig med Jamal. Du har ikke engang sett filmen.«

En intervensjon som fikk publikum og sentrale interessenter i rommet til å le mye. Men egentlig ønsket ikke skuespilleren å få galleriet til å le på noen måte. Denne lørdagen tok han til Instagram-kontoen sin for å gratulere vinnerne og benytte anledningen til å sette rekorden rett. «Mens stand-up tegneserier har alle frihetene som stand-up tegneserier kan ta, er auteurfilmer skjøre, vanskelige å lage, og vi er heldige som har et enormt mangfold. Takk til filmer i Frankrike for den ulike økonomiske støtten som gjør oss til misunnelse av verden. Alt mangfold skal komme til uttrykk«, begynner hun.

Tonen er satt, og dette er ikke en spøk. Hun henvender seg direkte til Jamel og fortsetter: «Nei! Jeg beklager Jamel med all respekten og kjærligheten jeg har for deg, og du vet det, jeg tillater deg ikke å nedverdige denne kinoen eller menneskene som tar risikoen for å lage den, det er for enkelt.Skuespillerinnen avslutter med en vits:Du er heldig at jeg ikke er Will Smiths søster (Redaktørens merknad: Angående skuespillerens smell under Oscar-utdelingen). Moralen i historien, du kan ikke si noe selv til Cæsarene!«Vi holder tøylene i denne 2023-utgaven.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *