I Colombia distribueres prevensjonsmidler av Pablo Escobar til totale flodhester

Problemet er ikke nytt, Men det gjør de som bor i nærheten av Pablo Escobars tidligere eiendom veldig flau. Den colombianske narkotikasmugleren brakte fire flodhester til sin private dyrehage i Hasinda Napoleon, 180 km øst for Medellin.

Da han døde i 1993, fikk dyrene klare seg selv. De blir deretter avlet for å danne en flokk på rundt 80 individer. For å få slutt på denne spredningen, ble det nylig lansert en prevensjonskampanje.

Behandlingen er ikke kirurgisk, men tar form av prevensjon administrert av pilpistoler. Navnet: Konaco, en “Prevensjon er effektivt for både menn og kvinner“Ifølge Cornare, en regional miljøvernorganisasjon.

Prevensjon er en kompleks og kostbar prosedyre som vårt selskap har brukt tidligere. Med dette stoffet vil vi redusere denne kostnaden ettersom vi ikke trenger bedøvelse eller må fange dyr. Vi injiserer dem med medisinGina Serna, en veterinær som er involvert i operasjonen, forklarer.


Les også mer: “The Secret Life of Pablo Escobar”, Minner om enken hans 30 år etter at han døde


Totalt ble 24 flodhester importert av Pablo Escobar sterilisert. Dette er første gang dette produktet har blitt brukt på flodhester. “Vi har studert dette stoffet de siste 7-10 årene, og det er veldig effektivt hos hester.Rapporterer Jason Brummer, prosjektleder ved US Department of Agriculture. Den brukes også til hjort, men i mindre grad regulerer jakt allerede befolkningen.

På spørsmål fra Agency France-Presse understreker David Echevery, et biologisk medlem av Corner det.Disse dyrenes tilstedeværelse i økosystemet er ikke deres, men har samme effekt som migrasjonen av våre innfødte dyr.“,”Økosystemendring“Og dette”Angrep“Mot fiskere, en grunn”Befolkningsvekst utenfor kontroll“.

READ  Storbritannia har støttet en plan om å belaste reisende utenfor EU for å reise inn i Europa Den Europeiske Union

På stedet anslås det at uten menneskelig inngrep kan avkomene til fire flodhester danne en koloni på 1500 dyr innen 2040.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *