«I kommunikasjon forstår jeg ikke hva som skjer», «vi må være sikre»: Tvetydighet i Anderlecht-prosjektet bekymrer

Anderlecht vant på Seraing søndag og sørget for litt luft i bunnen av tabellen. En vanskelig, men viktig seier for å gjenopprette freden for befolkningen i Brussel. Til tross for alt dette bekymrer La Tribunes samling for Mavs» fremtid.

«Jeg vet ikke om du kan bygge en rekke av suksess. Det var veldig vanskelig, og jeg vet ikke hva annet jeg kan bringe til dette senteret enn tre poeng«, spør Cécile De Gernier.

Den tidligere Red Flame var forvirret om å flytte den mer enn 4 millioner Trayor: «Jeg lurer på hva kjøp og salg av en spiller for 4 millioner har med det å gjøre Duranville, oppnådd. Alle disse spillerne annonseres ved avreise, og du må beholde tre fjerdedeler av dem og avslutte sesongen med dem. I kommunikasjon forstår jeg ikke hva som skjer. Å selge halve kjernen er ikke riktig, hva er nyhetene? «»

For Nicolas Frutos, hvis Anderlecht gjør det bra og lar Brussel heve listen, vil prisen han betaler ikke være noe problem: «J.Jeg mener det er viktig å få inn en slik spiller selv om prisen som betales er høy. Jeg opplever at noen ganger må man være bestemt og betale prisen. Du kan ikke satse alt på ungdom«.

I følge Swann Porcellino er nøkkelen for Mavs å finne en klar retning og følge den: «Vi må finne en tydelig vei. Enten respekterer vi disse unge gutta og vi vet at resultatene vil være inkonsekvente, eller en reell ombygging er gjort, men det er ikke slik at vi sier «Duranville er for sterk, men vi selger det etter ti millioner.«.

READ  Formel 1 | Marco: Volz tar med seg gode ingeniører fra Mercedes F1

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *