I nærheten av å fullføre det ‘frosne’ landet!

Arendelle: Verden Frossen Hong Kong fortsetter å ta form i Disneyland. Det nye temaparkområdet ble kunngjort i 2016, og fans er glade for å se den nye verden ta form.

Kreditt: Disney

Twitter-bruker HKDL Fantasy Den store scenen delte flere bilder som viser den kontinuerlige fremgangen i bygningen, samt maskeskulpturen som hjelper Elsa med å designe det ikoniske fjellet som skapte isslottet hennes.

Arendells bergverk når nye høyder når stålkonstruksjonen fortsetter å dekke bygningen til det “alltid frosne” showet. Maskeskulptur finner også sted for å skape formen på fjellet.

Den tidligere annonserte konstruksjonen vil omfatte bygging av en bygning for turen Alltid frossen, Som vil være lik den eksisterende turen i den norske paviljongen til Epcot World Showcase. Disney Park Ride tar gjestene med på en magisk reise gjennom Arendale Kingdom, hvor de ikke bare ser Elsa, men også hennes eventyrlystne søster Anna og den alltid omfavnende snømannen Olaf.

Alltid frossen
Kreditt: Disney

Disney World beskriver dem Alltid frossen Tyngdekraft:

Finn et sete på båten din og la vannet føre deg gjennom den frosne seljeskogen.

Snart vil du gni skuldrene med noen “steiner” – Kaka Christophes familie fra Goblin Valley.

I den iskalde blå verdenen i de nordlige fjellene venter det fortryllende snøpalasset til dronning Elsa. Ta en titt på overraskelsen … Hold også øye med Anna, Olaf og noen flere frosne venner.

Denne fortryllende feiringen “Sommersnødag” – fylt med mange av dine favorittfrosne rytmer – smelter sikkert selv de kaldeste hjerter!

Alltid frossen etter animatronikk
Kreditt: Disney

Arendale: Bygging pågår den nye berg- og dalbanen som vil være en del av World App Frossen. Turen kalles Wandering Okans glidende snøscooter. Håper det blir en slags flott sommertrompet når turen åpner!

READ  Carol Warderman, 60, viser frem sin utrolige kroppsdel ​​i treningsutstyr og påskehareører

Skrev Disney Parks-bloggen Om den nye delen:

På Hong Kong Disneyland kan gjestene nyte den samme “frosne” verdenen som før – nyte severdighetene, lydene, kjøkkenet og tradisjonene. Det nye “frosne” området vil inneholde en type dalbane som heter Glir i den glatte isen i Okan Dette tar gjestene gjennom Arendale. Hver opplevelse av Wandering Okan’s Sliding Sleeks begynner når du besøker Okans beryktede butikk. Deretter hjelper Olaf og Sven med å trekke skiferen over heisen før de sender deg på vei.

Okan glidende is
Kreditt: Disney

Arendelle: Verden Frossen Det ble først kunngjort på D23 Expo i 2016 som en del av en flerårig utvidelse som foregår på Disneyland Resort i Hong Kong. Det nye området vil bli kalt Fantasy Springs, i tillegg til verden Frossen, Vil være et område dedikert til den berømte Disney Princess Robens.

Tittel på Fantasy Springs

Besøkende til Fantasy Springs-området kan se det ikoniske tårnet i Rapunzel og ri på en attraksjon som tar dem med på et eventyr gjennom Rapunzels storslåtte dag. Ri Disney Vicky beskrevet:

Gjestene går ombord på gondoler for Robensls romantiske båttur “Best Day of All Time” Rapunzel Turer med Flynn Rider For Lantern Festival. Tallrike glødelamper belyser tyngdekraftens høydepunkt, mens Rapunzel og Flynn synger den ikoniske sangen “jeg ser lyset“, Fører til en uforglemmelig konklusjon.

Er du spent på verden? Frossen Og Fantasy Springs? Gi oss beskjed i kommentarene!

Klikk her for å bestille din magiske Disney-ferie i dag!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *