I Windows 11 22H2 kunngjør Microsoft en feil i Remote Desktop

Windows 11 22H2 ruller ut og Microsoft følger nøye med på prosessen. Målet er å oppdage feil tidlig for å begrense antall ofre.

Oppdaget nylig et problem som påvirker Remote Desktop (Remote Desktop). Etter installering av Windows 11 2022-oppdateringen, fungerer ikke applikasjonen. Denne feilen oppstår bare hvis tilkoblingen er avhengig av Remote Desktop Gateway eller Remote Desktop Connection Broker. Dermed er sjansen mindre for at publikum blir alvorlig rammet. Det betyr også at denne feilen hovedsakelig gjelder fagfolk og bedrifter.

Etter å ha installert Windows 11 22H2 (også kjent som Windows 11 2022 Update), kan Windows Remote Desktop-appen slutte å reagere når du kobler til via Remote Desktop Gateway eller Remote Desktop Connection Broker. Microsoft Forklare En feilmelding er mulig, men ikke sikker.

Versjonen av Windows som kjører på den eksterne datamaskinen spiller ingen rolle. Problemet oppstår etter installasjon av Windows 11 22H2 uavhengig av hvilken versjon av Windows som brukes av den eksterne datamaskinen. Mens man venter på en løsning, foreslås en løsning. Dette innebærer å stoppe Remote Desktop-applikasjonen ved å bruke Task Manager. Dette lar deg gjenvinne kontrollen, men løser ikke problemet.

En annen løsning er foreslått. Den oppnår en spesiell gruppepolicy, selv om eksterne skrivebordsøkter som kobles til over WAN opplever dårlig ytelse. Så det anbefales ikke

Microsoft jobber med en full patch, men vi har ingen utgivelsesplan.

READ  Honkai Impact 3rd Part 2: Nytt romkapittel og forbedret spilling

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *