I Windows 11 fortsetter Microsoft å forbedre File Explorer

Den siste forhåndsvisningen av Windows 11 utgitt på Windows Insider Program DEV-kanalen forbedrer File Explorer. Det er den mest brukte applikasjonen i operativsystemet.

Siden arbeidet startet med Windows 11, har File Explorer vært målet for mange forbedringer og nye funksjoner. Støtte for de mest bemerkelsesverdige faktafanene. Det er en «liten» revolusjon fordi det er den største oppdateringen de siste årene. Samtidig foredler Microsoft sin opplevelse, forbedrer ytelsen og legger til nye funksjoner.

Windows 11 – Filutforsker støtter faner

Den nyeste versjonen drar nytte av søkeforbedringer levert av Windows Insider-programmet. Nå prøver hun å holde seg aktiv. Når du bruker søkemodulen, kan du se resultater mens du skriver.

På den annen side, pass på, dette forskuddet er plassert i etapper online, så ikke alle brukere kan prøve det ennå.

Som Microsoft bemerker

Filutforsker-søk viser nå resultater mens du skriver. Hele søkeresultatsiden oppdateres live uten at du trenger å trykke Enter. Vi har akkurat begynt å rulle dette ut, så denne opplevelsen er ikke tilgjengelig for alle innsidere ennå.

Redmond eksperimenterer med å legge til flere skyfiler i søkeresultatene.

Giant forklarer om feilrettinger

Som en engangsendring for å hjelpe brukere med å finne mappene sine med navigasjonsruteoppdateringer, blir standardmapper festet til File Explorers navigasjonsrute løsnet etter en oppgradering. Vi fikset en minnelekkasje som oppsto da vi lukket File Explorer-vinduer.

Til slutt er det det kjente problemet, en feil som muliggjør kommandolinjeelementer som kopiering, lim inn og tømming av papirkurven. En revisjon er under vurdering, men vi har ingen frist.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *