Ian Wright reagerer på røde kort for David Luiz og Bernd Leno i Arsenal-nederlaget mot Wolves

Arsenal-midtstopper David Lewis utvist på slutten av første omgang (Bilde: Getty)

En frustrasjon Ian Wright Avsendedommer Craig Bowson har avslørt den «absurde» avgjørelsen David Lewis Innsiden ArsenalThe Wolves tapte 2-1 og forsvareren insisterer på at han burde være på banen til tross for at han tok feil på Willian Jose.

Gunners startet på Molineux og førte til Nicola Pepes unike soloinnsats på 32nd Minutt, men Louis Willian Jose ble dømt for juks på siden av halvdelen inne i feltet, og det røde kortet snudde Premier League-kampen på hodet tirsdag.

Ruben Neves utlignet med den resulterende straffen, mens Joao Moutinho løp på en ustoppelig streik fra 30 meter, og ble den andre Arsenal-spilleren som ga Bernd Leno marsjordene om å håndtere ballen utenfor sitt område for å gi ulvene ledelsen.

Motino skjøt foran ulvene med en spennende langdistansestreik halvveis gjennom (Bilde: Getty)

Nuno Esprito Santos side utnyttet sin smale fordel for å vinne for første gang siden midten av desember, mens Arsenal raskt måtte slikke sårene sine før turen til niendeplass. Aston Villa I helgen sitter de som sitter et punkt over dem ved bordet.

Da Lewis ble utvist, sa den berømte tidligere Arsenal-spissen Wright til Premier League Productions: «Jeg kan ikke forstå måten han angivelig utfordret ham og stoppet poengsummen da han var tilbake.

‘Det kan hende jeg er fordi jeg er en Arsenal-mann, men det er veldig vanskelig å ta, spesielt hvordan vi startet.

‘Vi startet spillet veldig bra. Dette er en fantastisk start for Arsenal. Hvis de hadde tatt de ene eller to sjansene i begynnelsen – hvis de hadde truffet det innlegget og truffet tverrliggeren, trodde jeg det kunne ha vært et rumble.

«Men halvveis gjennom David Lewis, tar han seg inn og kommer tilbake.

‘Han klemmer bak seg, og han ser ut til å sende for hardt. Det er veldig vanskelig å hente for Arsenal-fans. «

Lenovo fikk paradeordrer i andre halvdel (Bilde: Getty)

Wright innrømmet at han ikke hadde noe problem med beslutningen om å bøtelegge ulvene, men kritiserte dommer Bowson for å ha stemplet et rødt kort og «straffe» det han oppfattet som en «total ulykke» fra Lewis.

«Jeg har mye sympati fordi det ser ut som et veldig hardt rødt kort, enten det vil eller ikke,» la Wright til.

«Han prøver virkelig å komme seg ut av veien, han prøver å komme tilbake. Han har ikke endret fremgangen, han prøver virkelig å bremse beina, og skjebnen sier at han har stoppet sjansen for å score. Ble han sendt for det?! Dette er latterlig.

«Boten er greit, jeg har ikke noe problem med det fordi han sitter fast, men det er ikke forsettlig, så hvorfor skulle han sende den? Dette er en dobbel risiko, og han blir straffet for en totalulykke. «

Wright hadde færre klager når det gjaldt Lenovos røde kort, som han sa var et «åpenbart».

«Jeg vet ikke hva han gjør der, han har involvert seg i alle slags problemer. Du kan se det i ansiktet hans, sa den tidligere angriperen i England.

«Han kom ut, han misforsto det, det gikk av overflaten, det er et gjennomsiktig rødt kort.»

Følg Metro-spillet på våre sosiale kanaler Facebook, Twitter Og Instagram.

For flere historier som dette, Sjekk ut spillesiden vår.

Lengre: John Terry snakker etter David Lewis «røde kort i Arsenals nederlag mot Wolves

Lengre: Rio Ferdinand og Glenn slo Bernd Leno på hotellet etter å ha blitt sendt ut for «komedie» i Arsenals nederlag mot ulvene.

READ  Inter og Christian Erickson, det er over!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *