ICE Norge vil publisere Amdocs utrullingsoptimalisering og nettverksanalysesystemer

AMDOCS Det ble torsdag kunngjort at det har signert en flerårig avtale med ICE Norge om å distribuere Amdocs ActixOne og Amdocs TechInsights programvareløsninger for å støtte sine nettverksutvidelses- og digitale transformasjonsinitiativer.

ICE har en portefølje av mobiltjenestetilbud og er midt i det eksisterende og nyanskaffede store nettverksbyggingsprogrammet for 5G-spektrum. Amdocs-systemer vil hjelpe til med å automatisere aktiviteter for planlegging, bygging, lansering, overvåking og optimalisering av RAN-nettsteder (Wireless Access Network). I tillegg vil Amdocs «analytiske baserte plattform bidra til å forutsi nettverksproblemer og prioritere utbedringstiltak basert på viktige forretningsparametere.

Tjenesteleverandører over hele verden har fortsatt segmenterte nettverksdistribusjoner og operasjoner, ofte støttet av tilpassede verktøy, skript og manuelle trinn. For å møte markedskravene implementerer operatørene imidlertid en rekke digitaliseringsstrategier for å implementere nye systemer og programvaremetoder som automatiserer, forenkler og forbedrer nettverksdistribusjonsaktiviteter på tvers av flere avdelinger og team.

Jan-Erik Hvidsten, CTIO, ICE Norge
Med avansert Amdocs-teknologi og dens dype erfaring innen nettverksautomatisering og analyse, planlegger vi å øke vårt nettverk og markedsandeler aggressivt, effektivt og intelligent enn våre konkurrenter.

Anthony Gunitellik, leder for Media, Network & Technology Group i Amdocs
Vi er glade for å samarbeide med ICE Norge for å akselerere veksten gjennom nettverksdistribusjons- og optimaliseringsløsninger som driver en ikke-berøringsmessig tilnærming, gir end-to-end synlighet og kontroll, og akselererer automatisering og integrering for den nye 5G- og cloud-nettverksalderen.

READ  Tre måter å øke effektiviteten til godsvirksomhet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *