Idrettspris vant 2020: –

I et år med noen få lysglimt har i det minste Photo / Climate 2020 lyset opp hverdagen til mange. Med sprø rekorder, ville prestasjoner og spennende spill, har Bodo / Klimt fengslet et helt spill Norge også. Til tross for et år med god norsk spillytelse er Duckblatts lesere ikke i tvil.

Vinneren av årets Folkgets iTreetSprize er Photo / Climate.

– Dette er så fantastisk. Å motta en slik pris er utrolig hederlig. Jeg må ta det innover når du snakker. Dette er et veldig spesielt år. Jeg tror det å følge bildet / klimaks var et glimt i pannen for mange, sier Gazette Nutson til Doclad.

Fotballaget fra Nord-Norge ble stemt frem av Duckblatt.now av våre lesere, og vant priser foran Victor Howland og Earling Brad Holland.

– Et eventyr

Med sølv i EliteSerion forrige sesong, forlot noen bildet / klimaet uten sjanse til å bli i 2020. Salget av Hagon Evgen og Amor Layouni satte blant annet mange bordnotater utenfor Climate Medal-konkurransen.

Men det er ingen tvil om hvem som henter ligagullet i år når sesongen starter i sommer. Det første tapet av klimaet i den 21. serien kom ikke før maltet ble veldig sterkt. Denne sesongen har de hatt glede av fantastisk skuespill.

– Dette er et slags eventyr. Det overgikk alle forventninger, sier Ulrik Saltnus til Duckbladet.

Saltness sier han er overveldet av alle de positive tilbakemeldingene han har fått i år.

– Du har fått veldig positive tilbakemeldinger til tross for at dette er en isolert tid. For mange mennesker i Nord er dette et flott år, til tross for epidemien. Midtbanespilleren sier det er godt å se at det er på tide å samles i en mørk tid.

READ  Mer enn 100 km vandring gjennom de norske øyene: ti pasienters utfordring i kampen mot brystkreft
Gullfeiring: Til tross for koronarestriksjonene fikk noen heldige Bodowinger delta i gullfeiringen etter seriegullet. Foto: Mats Dorberction / NDP
Se også

Nutson vil bli kreditert butikkinnehaverens suksess i Gazette. Nutson sier at han kom til klubben i 2018 og tok seg tid til å opprette klubben han ønsket.

– Over tid har vi skapt en sterk kultur og hentet inn de rette menneskene. Vi snakker ikke om resultater, men om prestasjoner. Nutson sier at vi skapte det vi ønsket å lage.

Treneren roser klubben i skyene og velger å hylle alle i klimaet som bidro til ligagullet. Likevel vil han få frem to av lagets kapteiner, Ulrik Saltness og Patrick Berg, i innsatsen de har gjort for klubben. Nutson påpeker at det var en lang reise for dem begge.

– Begge er fra distriktet og er fantastiske representanter for det vi står for. De har jobbet lenge og hardt for dette. De er fantastiske forbilder.

Opptaker

Den fantastiske sesongen kulminerte i flere innspillinger av fotoklubben.

Bodo / Climate endte med 81 poeng i EliteSirion i 2020, og slo dermed den gamle rekorden på 71 poeng fra 2014. Klimt hadde flest seire med 26 seire sammenlagt, og scoret flest mål med sine 103. Ikke bare det, men de slo også rekorden for flest hjemmeseire (15) og langdistanseseire (11). Dette er bare noen av innleggene.

Klubben har også noen ville personlige prestasjoner. Denne sesongen slo Philip Gingernagal komfortabelt den gamle målrekorden med sine 37 løp.

Caspar Junger endret også mål i år og endte med 27 mål.

A.C. Jens Better Hawk var veldig imponert over Klimt før drømmen ble overført til Milano. Ulrik Saltnes sier at de fulgte den gamle lagkameraten nøye etter overgangen. Bronxund-gutten var imponert over Hawkes prestasjoner.

READ  Norge strammer ytterligere inn på grunn av farlige spådommer

– Det er så grønt. Han er veldig hard i hodet og er ikke skrudd som meg og deg, sier Saltness, som spilte i Europa League-kvalifiseringsrunden. Han forteller om et Hawk-minne han husker lenge før møtet med Milan.

– Jeg spurte ham hvilken dress han ønsket etter Milanokampen. Han svarte så «ingen» og sa at vi Milan-spillere burde lytte til sakene våre og vi skulle spille bra.

Massiv mottakelse

Teamet mottok en vill velkomst da de landet i Bodø, og hadde fire runder igjen å spille, etter å ha sikret gull i trikken mot Stromscott 21. november.

– Mottakelsen vi fikk da vi kom hjem var helt fantastisk. Ulrik Saltness sier at du så voksne gråte i gatene

– Jeg vil huske den mottakelsen resten av livet. Ekstasen med å møte oss fikk meg til å føle at jeg hadde en klump i halsen og tårene brøt opp, sier Nutson.

Treneren er tydelig i bevegelse når vinneren av «People’s Sports Prize» heter Doclaud av Poto / Climate. Han sier at folk stemte på Klimt som vinneren av denne prisen.

– Norge har noen av de beste utøverne i verden. Å motta denne prisen er utrolig stor og en seriøs anerkjennelse, avslutter Nutson.

Folklands Idretspress: Tidligere vinnere

1990: Johann Olov Goes

1991: Johann Olov Goes

1992: Waggard Ulwang

1993: Trillos

1994: Johann Olov Goes

1995: Bjørn Dæhlie

1996: Webjorn Road

1997: Rosenborg

1998: Trillos

1999: Håndball kvinner

2000: Nut Holman

2001: John Arne Rice

2002: Bedre Solberg

2003: Bedre Solberg

2004: Andreas Thorkiltson

2005: Thor Hushovt

2006: Ole Einar Jardalan

READ  Norge sier de er klare til å åpne havbunnen for gruvedrift

2007: Axel Lund Swindle

2008: Håndballjenter

2009: Magnus Carlson

2010: Thor Hushovt

2011: Cecilia Brooks

2012: Magnus Carlson

2013: Magnus Carlson

2014: Magnus Carlson

2015: Bedre nord

2016: Magnus Carlson

2017: Carsten Warhome

2018: Jacob Ingbriction

2019: Carsten Warhome

2020: Foto / Klima

Prisen deles ut etter at en av Nags nominerte er stemt frem av DocLeads lesere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *