«Igjen, jeg kjørte…»

Det er de som samler inn fartsbøter, og så er det andre.

Andre inkluderer Leopold, 96, som bor i Halle. Historien hans ble publisert i dag av media til Mediahuis-gruppen, fordi han fikk sin første bot for å ha kjørt for fort: «Igjen, jeg kjørte i 32 km/t i stedet for 30», røket han.


videoer

Han tok førerkortet under andre verdenskrig og var sjåfør hele livet: «Jeg kjørte busser, store lastebiler…» sier den tidligere «garasjesjefen» i Forges de Clabec. år.

«Men på 80 år har jeg aldri fått en eneste bot for å ha kjørt for fort. En dag fikk jeg en billett for dårlig parkering og jeg føler meg ikke bra…”.

Så Leopold respekterer alltid fartsgrensene: «Det er i alles interesse… Jeg ble sjokkert da jeg fikk denne boten på 58 euro fordi jeg kjørte 2 km/t for fort på grunn av radaren som Halle kommune jobber med.».

Hvis han skal betale bot, mener Leopold at myndighetene er litt harde: «Jeg kjører min gamle Mercedes, speedometeret mitt er ikke digitalt, så pass på at jeg ikke kan ta turen med nesa. Ikke kjør 2 km/t over grensen…».

READ  Patrick Lefebvre er ikke fornøyd med Wolfgangs prestasjoner på Newsflat: «Vi har ingen lag som kan gjøre annet enn å forsvare».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *