Ikke fjern beskyttelsesfilmen!

Hvis du har blitt forelsket i Nintendos nye OLED -bryter (testen vår finner du her), kan du legge merke til tilstedeværelsen av en beskyttende film på skjermen, som ikke anbefales å fjerne.

Som rapportert av The Verge -nettstedet, den nye versjonen av Nintendo-konsollen leveres med en “anti-scatter limfilm”. Formålet er todelt: å beskytte mot riper, selvfølgelig, men fremfor alt for å forhindre at glasset brytes i flere biter og knuses.

Fordi i motsetning til den første bryteren av navnet, eller Switch Lite, OLED -versjonen har ikke en plastskjerm. Faktisk har Nintendo valgt en glassskjerm, derav denne ekstra beskyttelsen.. Vi personlig merket ikke tilstedeværelsen av denne filmen, så det falt ikke inn for oss å fjerne den. Men det forhindrer ikke Nintendo fra å ta initiativet i håndboken til konsollen og huske at denne beskyttelsen ikke bør fjernes.

Husk at disse forhåndsinstallerte filmene er vanlige de siste årene.. Den mest kjente er den som er plassert på skjermen til den første Samsung Galaxy Fold., at mange journalister hadde “tatt av”, og trodde at det var en enkel beskyttelsesfilm siden det er mange om nye produkter.

Når det gjelder personer som ønsker å legge til ekstra beskyttelse på OLED -bryteren, må du vite at det er mulig.. Nintendo selger også sin egen beskyttelse, men andre løsninger er også gyldige.

READ  At laksen på tallerkenen din kunne ha vært vegetarianer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *