Ikke gå glipp av disse filmene som fortsatt er tilgjengelige på Netflix

Kino og dokumentar

Nesten alle har vunnet Oscars eller Golden Globes.

1917

En interessant film, en krigsfilm fra 1917 Sam Mendes (Skyfall, Jarhead, Rebel Weddings …). Den har George Mackay og Dean-Charles Chapman.

To unge britiske soldater ved navn Scofield og Blake er fanget i uroen under første verdenskrig, og blir tildelt et, strengt tatt, umulig oppdrag. Med en melding som kan forhindre et ødeleggende angrep og døden til hundrevis av soldater, inkludert Blakes bror, legger de ut på et veritabelt kappløp med tiden bak fiendens linjer.

Kaptein Phillips

Captain Phillips er en tidløs klassiker i Tom Hanks» filmografi. gjennomført av Paul Greengrass (Revenge in Leather), Thriller Oppdager den sanne historien om et amerikansk handelsflåteskip som blir tatt som gissel Maersk Alabama, utført av somaliske pirater i 2009. Kjernen i historien er forholdet som utvikles mellom båtens kaptein, kaptein Richard Phillips, og Muse, lederen for de somaliske piratene som holder ham som gissel. De to blir uunngåelig brakt i konflikt når Muse og hans mannskap angriper Phillips» utrangerte skip. Mer enn 230 kilometer utenfor den somaliske kysten befinner begge leirene seg prisgitt styrker utenfor deres…

Tikk, tikk… BOM!

Tikk, tikk… BOM! En musikk uten like Andrew Garfield skinner. Når han nærmer seg 30-årsdagen sin, sjonglerer denne lovende unge komponisten mellom kjærlighet, vennskap og ønsket om å oppnå noe stort før det er for sent.

Mannen er inne

En intelligent og engasjerende detektivfilm, Inside Man er en film du kan se ti ganger uten å bli lei av den. Han leverer rett og slett den perfekte Denzel Washington. som Tyveri Avbildet i filmen.
Innstilling: En stor bank på Manhattan. Hovedpersoner: En kommandosoldat med hette, hette og brilleglass og dusinvis av nervøse gisler som er tvunget til å bruke samme mesterdrakt som ranerne. Utfordring: Hvelvet og dets skatter? Eller en gammel hemmelighet som bare to personer vet er viktig. I dag, innelåst i en celle, forklarer gjengens hjerne. Men vær forsiktig, hvert ord teller, og ingen anelse vil bli gitt til deg tilfeldig. klar Den morgenen gikk fire arkitekter gjennom dørene til Manhattan Trust Bank.

READ  Ung rappers sang ber moren sin om å klemme dommeren 'Got Talent'

https://www.youtube.com/watch?v=TIEP1wIvRu4

Fanger

Thriller med Jake Gyllenhaal og Hugh Jackman i hovedrollene. Scenen, produksjonen, skuespillet til karakterene, alt smelter sammen for et udødelig resultat. I forstedene til Boston forsvinner seks år gamle jenter ved navn Anna og Joy. Detektiv Loki støtter bortføringsteorien etter vitnesbyrdet til Keller, Annas far. Mistenkt #1 blir raskt arrestert, men løslatt noen dager senere på grunn av mangel på bevis, noe som gjør Keller sint. Forblindet av smerten, legger den ødelagte faren deretter ut på et kappløp mot tiden for å finne de savnede barna. Loke prøver på sin side å finne ledetråder for å arrestere den skyldige før Keller gjør det uopprettelige… Ettersom dagene går, minker sjansene for å finne jentene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *