Ikke stol på Lampart: – Berør

Everton-Chelsea 1-0

Tapet er Chelseas første kamp i Premier League siden 20. september. Siden den gang har de spilt ni kamper uten å tape, noe som er sendt bak på tabellen bak Liverpool og Tottenham.

Hvis deltagerne på søndag vil vinne sine kamper, vil distansen være fem poeng.

Chelsea-manager Frank Lampard ønsker ikke å snakke om de vinner ligaen eller om han har det beste laget.

– Dette er latterlig. Hvis du skal snakke om den beste plasseringen, bør du se på de vinnende lagene de siste årene. Spissene og kantspilleren som scoret 30-40 mål hver sesong fylte troppen sin. «De har ligavinnende midtbanespillere overalt,» sa Lampart til Sky Sports.

– Vi har noen, men vi har også unge spillere. Som lag er vi ikke der, mener han.

Klubben vender legendeuret til skuffende resultater mot West Bromwich Albion og Southampton i starten av sesongen.

– Og da var vi ikke nær nok. Søppel, ubrukelig. Forrige uke var vi det beste laget i ligaen og vant. Vi er et sted i mellom, mener Lampart.

– En tøff test for oss i dag. Vi har ikke overvunnet det, men vi vil fortsette i fremtiden, fortsetter han.

TV2s fotballekspert Lamparts klare tale kjøpte ikke mye.

– Dette er for å senke forventningene. Han tilbyr seg et sikkerhetsnett.

– Tror du på det han sier?

– Jeg synes det er feil. Han mener kanskje det, men så undervurderer han sitt eget lag. Det er seks spillere som kom før denne sesongen og gjorde laget bedre. I tillegg har de ungdommer som er landslagsspillere. Thorstwet sier at de bare kan slå ligaen med ett rør

READ  Derfor kan de globale logistikkprosessene være så sårbare

Keepertap

Omtrent halvveis i første omgang traff Everton ballen til Dominic-Calvert Levine.

Everton-spissen jaget også den andre ballen. Edward Mendy, som mottok høye utmerkelser for sine prestasjoner etter overføring fra Rennes, gjorde en sjelden savn.

Chelsea-keeperen kom ut av linjen for å sikre at han nådde ballen først. Calvert-Levine var foran ham. Da hadde ikke dommer John Moss annet valg enn å påpeke straffemerket.

Gilfi Sigurdsson var trygg.

– Selvfølgelig er han ikke feilfri. Det må være noe, kom det, sa TV2s fotballekspert Eric Thorstweight om Mendi-flekken.

Flere muligheter

Rett etterpå angrep Reese James stolpen, og Kurt Zuma gikk glipp av en stor sjanse etter dødball. Mendy justerte noen opptredener da Richardson stoppet innsatsen alene med keeperen.

Everton gikk inn til pause med 1-0 ledelse. Etter sidebytte var Mason nær å treffe Mount-målet. Engelskmannen prøvde på lang avstand da Jordan Pickford var helt ute av posisjon, men den innsatsen gikk over tverrliggeren.

Halvveis i andre omgang ble gjestene reddet av VAR. Ben Silvell gjorde et straffespark, men London-laget slapp med forferdelse da Calvert-Levine var offside foran.

Chelsea presset for uavgjort de siste minuttene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *