Ikonisk: Anne Hathaway reflekterer djevelen hennes bærer Prada-look med Anna Wintour (BILDER)

Alle fashionistas øyne er for tiden rettet mot mote Helg av New YorkAnna Hathaway skapte oppsikt. For anledningen hadde den 39 år gamle skuespillerinnen den på seg igjen De tilbedelse i dekorasjon Den beste SnacksHennes rolle som Mirandas assistent Prest alias eldre bror Vinter I filmen «The Devil Wears Prada». (2006).

Utseendet hans? En svart strikket genser med turtleneck sammen med et miniskjørt i skinn og pumps fra merket Louboutin. Uten å nøle gir hans brune skinnjakke effekten av slangeskinn. På skjønnhetssiden er nøkkelordet enkelhet. Tykk pannelugg, halv hestehale og sminke Glødende.

Men kveldens begivenhet som ga smil var Anne Hathaway som satt ved siden av Anna Vintermotens paver. For de som ikke kjenner henne: Han er sjefredaktør for US Vogue og kunstnerisk leder for Conde Nast. Det var sistnevnte som inspirerte karakteren til tyrannen Miranda Prest I The Devil Wears Prada. En bragd for fans av filmen.

Djevelen har på seg Prada (2006)

Meryl Streep spiller Miranda i filmen PrestEn humørfylt og innflytelsesrik forfatter, og Anne Hathaway Av Andrea Sachs, en ung nyutdannet ankommer New York og blir Mirandas assistent. Selv om filmen fokuserer på moteverdenen, bestemmer mange designfirmaer seg for ikke å nevne den, i frykt for misnøyen til Anna, Vogues sjefredaktør. VinterDet sies å være en stor inspirasjon for Mirandas karakter. Til tross for hans folkelige skepsis, Anna Vinter Han sier han likte filmen.

READ  Den amerikanske sangeren R. for seksuelle krenkelser. Kelly er dømt til 30 års fengsel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *