Ikoniske JBL Boombox 3- og JBL Charge 5-høyttalere har nå Wi-Fi

To av JBLs signatur bærbare høyttalere får en makeover og har nå Wi-Fi-teknologi JBL Boombox 3 og JBL Charge 5 Wi-Fi integrerer ikke lenger bare JBL Signature Sound over Bluetooth, de tar det til neste nivå takket være lyd av høy kvalitet strøm og nye Wi-Fi-funksjoner.

Dette lar deg fortsette å bruke telefonen mens du strømmer musikk til høyttalerne ved hjelp av Wi-Fi. Musikken stopper ikke lenger når du forlater rommet eller går bort fra enheten din, ettersom Wi-Fi gir bedre rekkevidde, slik at du kan ta tak i høyttaleren. hvor som helst i huset. Du kan imidlertid også bytte til Bluetooth-modus når du er ute og reiser for total fleksibilitet.

Med opptil 20 timers batterilevetid for Charge 5 Wi-Fi og 24 timer for Boombox 3 Wi-Fi, er autonomien fortsatt der. Boombox 3 Wi-Fi er også den første bærbare JBL-høyttaleren som har Dolby Atmos-teknologi for en mer oppslukende og romlig lydopplevelse.

«Hos JBL er lyd sentralt for hvem vi er, men vi anerkjenner også viktigheten av teknologi og streber hele tiden etter å forbedre opplevelsen for brukerne våre. Med lanseringen av våre nye JBL Boombox 3 Wi-Fi og Charge 5 Wi-Fi-høyttalere, er vi glade for å levere betydelige forbedringer innen både lyd og teknologi, sier Carsten Olesen, President, Consumer Audio, HARMAN Lifestyle Division. «Wi-Fi gir deg en ekstra tilkobling og lar deg også dra nytte av nye funksjoner som Dolby Atmos. I tillegg slutter disse nye høyttalerne seg til vårt stadig voksende utvalg av miljøvennlige produkter som er spesielt nært vårt hjerte. »

READ  De nyeste armkjernene er tilgjengelige fra MediaTek

Forbedret lyd, elegant nytt design

Disse to nye høyttalerne er tilgjengelige i sort med gullkant, og er laget av 90 % resirkulert plast og 100 % resirkulert stoff som dekker grillen. Til slutt er emballasjen laget av FSC-sertifisert papir og trykket med soyablekk. I likhet med originalmodellene er de nye høyttalerne motstandsdyktige mot vann og støv.

For ytterligere tilkobling og funksjonalitet gjør JBL One-appen det enkelt å sette opp JBL Boombox 3 Wi-Fi og JBL Charge 5 Wi-Fi og tilpasse innstillingene deres.

JBL Boombox 3 Wi-Fi og JBL Charge 5 Wi-Fi vil være tilgjengelig i Europa fra midten av mai 2023 på JBL.com til priser på henholdsvis €249 og €599.

JBL Boombox 3 Wi-Fi-funksjoner

JBL original profesjonell lyd

3-veis høyttalersystem bestående av en oval subwoofer, to mellomtonehøyttalere og to diskanthøyttalere

Wi-Fi 6 for en stabil tilkobling og høykvalitets lydstrømming.

HD-lydytelse med 24-bit/96kHz avspilling over Wi-Fi

Bluetooth 5.3 (LE lydklar)

3D Dolby Atmos tilgjengelig via Tidal-appen via JBL One-appen.

Automatisk tonejustering

24 timers avspillingstid

AirPlay 2, Alexa MRM og Chromecast innebygd™

IP67 beskyttelse mot støv og vann

integrert kraftbank

«Moment»-knapp for å lytte til spillelister gjennom JBL One-appen på høyttaleren.

JBL Charge 5 Wi-Fi-funksjoner:

JBL original profesjonell lyd

En optimert langkaster høyttaler, en separat høyfrekvent driver og to passive bassradiatorer

Wi-Fi 6 for en stabil tilkobling og høykvalitets lydstrømming.

HD-lydytelse med 24-bit/96kHz avspilling over Wi-Fi

Bluetooth 5.3 (LE lydklar)

integrert kraftbank

Automatisk tonejustering

20 timers batterilevetid

Innebygd AirPlay 2, Alexa MRM og Chromecast™ IP67 støv- og vannklassifisering

READ  En ny kontroller på gang?

«Moment»-knapp for å lytte til spillelister gjennom JBL One-appen på høyttaleren.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *