Implementering av kommersiell Iridium GMDSS

Med kunngjøringen om installasjonen av verdens første kommersielle iridium GMTSS ​​ble den norske byen Hawksund, hvor travle farvann fylt med fiske- og cruiseskip, ble et maritimt «verdens første» hjemland.

Norge følger installasjonen av to Lorce Train LT-3100S GMDSS-terminaler av den lokale maritime tjenesteleverandøren Bromland Electronic A / S med Iridium GMTSS-tjenesten levert av Applied Satellite Technology (AST), en leverandør av telekommunikasjonsløsninger.

Terminalen produsert av Lars Train A / S er den eneste GMTSS-terminalen som er koblet til Iridiums globale nettverk.

«Når det gjelder sikkerhet og kommunikasjon, krever våre marine kunder valg, evne og fremfor alt full tillit til deres tjenester og leverandører,» sa Gregory Darling, administrerende direktør i AST Group. «Lanseringen av Iridiums GMTSS-tjeneste utvider alternativene som er tilgjengelige for våre Naval-kunder, og tilbyr betydelig ekstra kapasitet og gir IMO-godkjent, virkelig global sorgtjeneste.» Han la til: «Jeg er veldig glad og utrolig stolt over å være en del av denne siste oppdagelsen til sjøs.»

Stemme og SMS, LT-3100S har en unik stemmefunksjon for nødalarm og sikkerhet og en rød knapp som varsler RCC når den trykkes og setter skipets mannskap i direkte samtale med en operatør innen 30 sekunder.

READ  Med iOS 17 endrer Apple spillet: oppdateringen er der allerede, men det er ett men - Business AM

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *