India scorer bedre enn flere OECD-land, inkludert Storbritannia, Frankrike og Norge i FNs Global Survey on Trade Facilitation

I et bemerkelsesverdig hopp fra 78,49 prosent i 2019 scoret India 90,32 prosent i den siste globale undersøkelsen om digital og bærekraftig handelslettelse av FNs økonomiske og sosiale kommisjon for Asia og Stillehavet (UNESCAP).

Den globale undersøkelsen om digital og bærekraftig handelstilrettelegging gjennomføres hvert annet år av FNs økonomiske og sosiale kommisjon for Asia og Stillehavet. 2021-undersøkelsen inkluderer en vurdering av de 58 tilretteleggingene for handel som dekkes av WTOs handelslettelsesavtale.

Undersøkelsen er svært etterlengtet globalt, da den viser om tiltak for tilrettelegging av handel gir den ønskede effekten og bidrar til å sammenligne land. Et lands høyere poengsum hjelper selskaper i sine investeringsbeslutninger.

Studien indikerer at India er det landet som har best resultat sammenlignet med Sør- og Sørvest-Asia (63,12 prosent) og Asia-Stillehavsregionen (65,85 prosent).

“Indias samlede poengsum er også funnet å være høyere enn mange OECD-land, inkludert Frankrike, Storbritannia, Canada, Norge, Finland, etc., og den totale poengsummen er høyere enn EUs gjennomsnittspoeng,” Finansdepartementet Han sa.

India oppnådde en poengsum på 100 prosent for Transparency Index, opp fra 93,33 prosent i 2019 og 66 prosent i “Kvinner i handel” -komponenten.

READ  Forex-Dollar avanserte etter amerikanske data, men er på vei til sin største månedlige nedgang siden juli

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *