Ingen ny tittel for 2023, men en stor DLC-po…

I følge nyheter (eller rettere sagt rykter) som sirkulerte for en tid siden, oppfølgeren Call of Duty tar en pause i 2023, og kommer tilbake til form med et nytt opus i 2024. En pause ser ut til å ha blitt avgjort etter semi-nederlaget Vanguard. Det ser imidlertid ut til at selskapet har planer, og de gjør det kjent.

Hovedkunst

Større DLC enn den nye Call of Duty

Activision kunngjorde seg selv gjennom en kunngjøring i løpet av regnskapsårets kommunikasjon og En «premiumtittel» designet for Call of Duty har annonsert sin ankomst i 2023. Her er hva den sa:

Activision ser etter å bygge momentum i 2023, med neste års sterkeste live-action-utgivelse av Call of Duty, den neste fulle utgivelsen av den årlige hitserien, og gratis-å-spille-opplevelser. Enda mer attraktivt. På alle plattformer.

Du vil imidlertid være enig i at navnet er ganske tvetydig. Hva menes med «Premium Tittel»? ? Er dette virkelig et nytt spill? Nei. Dette mener imidlertid ikke en journalist som jobber for Bloomberg. Jason SchreyerFor hvem den nye oppføringen i sagaen (planlagt av Treyarch) er spent på i 2024

Du bør ikke bli villedet av «ordlyden» Activision bruker, som han spesifikt fortalte en annen vanlig ligaer, som nevnte den siste uttalelsen fra en stor interessert part. Så premiumreferansen betyr ikke et nytt neste store spill, det er snarere et spørsmål om en stor utvidelse for den nyfødte Modern Warfare 2.. Det koster godteri. I følge Schrier, Du bør bruke ikke mindre enn 70 € (dvs. prisen på ett spill) for å få tilgang til dette ekstra innholdet, som vil bringe en ny enkeltspillerkampanje, og den vil ikke glemme flerspillermodusen.

Bloomberg, som ikke er annet enn en diskontinuitet. Inntil Activision klarerer alt dette, er det bare rykter, spesielt siden selskapet ikke har nevnt denne ettårige tilbakekallingen så langt.

READ  Den elektroniske markedsplassen OnBuy mottar 35 millioner i finansiering

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *