Ingenting går rett hos Volkswagen

Volkswagens vanskeligheter i elektrisitetssektoren blir stadig verre. På grunn av nedgangen i bestillinger planlegger den tyske produsenten å si opp flere arbeidere. Fullstendig stans av ID.3-produksjonen ved Dresden-anlegget står på agendaen.

VW kan avslutte produksjonen av ID.3 i Dresden

Volkswagen slipper ikke unna med elbiler. Det er litt musikk som kommer tilbake mer og mer regelmessig, så mye ser ut til å være sikkert. Det tyske merket lider sterkt av en stor krise. Produksjonen av elbiler stoppes jevnlig. Dersom leveransetallene for de tre første kvartalene er tilfredsstillende (531.500 modeller ble levert i løpet av årets første ni måneder), bekymrer fremtidsutsiktene konsernets ledelse.

Bestillinger er faktisk ned 50 %. 269 ​​mennesker er allerede permittert ved den gigantiske Zwickau-fabrikken i Tyskland. På produsentens største europeiske produksjonssted for elbiler er andre arbeidsplasser truet. i følge automobilfucci, Volkswagen forventes også å stoppe produksjonen av ID.3 på fabrikken i Dresden.

Det tyske konsernet skylder på markedet

Nedgangen i etterspørselen etter elbiler har også ført til at mange vikarkontrakter ikke har blitt fornyet. Året 2024 forventes å bli komplisert. Konsernets ansatte har allerede grunn til bekymring. Utfasing av subsidier til elbiler i Tyskland, inflasjon og stigende renter er de tre hovedelementene som kan forklare denne dårlige situasjonen.

Les også
Volkswagen setter en dato for sin elbil på 20 000 euro

De enorme investeringene konsernet gjør for å konvertere fabrikkene til elektrisk kraft påvirker selskapets økonomiske situasjon. I mellomtiden utsetter den tyske produsenten også noen byggeprosjekter. Spesielt den fjerde batterifabrikken for elbiler. «motivert beslutning» Den langsomme veksten av det elektriske modellmarkedet i Europa » Ifølge Oliver Blume, administrerende direktør i det tyske konsernet.

READ  Balaria øker trafikken med Marokko med 30 %, den nye fabrikken i Europa

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *