Inngår en rammeavtale med Wood

OSLO, Norge, 9. april 2021 / PRNewswire / – Paddy ASA (Nel, OSE: NEL) har inngått en rammeavtale med Wood (LSE: JOHN), et globalt konsulent- og ingeniørfirma. Bedrifter vil samarbeide om å utvikle og implementere store, komplekse grønne fornybare hydrogenprosjekter i utvalgte regioner rundt om i verden.

“Vi er glade for å samarbeide med Wood, som har lang erfaring med store, komplekse prosjekter over hele verden. Ettersom grønne hydrogenprosjekter vokser i størrelse og kompleksitet, er det viktig å ha sterke partnere for å styrke prosjektet vårt. Det er lenge langsiktig satsing og vår erfaring Vi ser frem til å samarbeide for å styrke vår konkurransekraft ytterligere ved å øke effektiviteten, ”sa John Andre Luke, administrerende direktør i Nell ASA.

Wood er verdensledende innen rådgivning og prosjektering innen energi og strukturert miljø, og tilbyr rådgivning, planlegging og operasjonelle løsninger i mer enn 60 land, og sysselsetter omtrent 40 000 mennesker.

“Vi er glade for deres støtte til NEL Hydrogen’s rolle i den grønne hydrogenrevolusjonen, og vi er forpliktet til å bygge en bærekraftig og ren energifremtid. Vi ser frem til å forbedre vår globale prosjektering og prosjektgjennomføring. Sier Shanake Europa, Midtøsten Og Afrika.

I de nåværende prosjektene er prosessen med å bygge rutenettet i treverket i gang.

For mer informasjon, kontakt:

John Andre Luke, administrerende direktør, +47 907 44 949

Kjell Christian Bjnsrnsen, finansdirektør, +47 917 02 097

Om Paddy ASA | www.nelhydrogen.com

Paddy er et globalt, dedikert hydrogenselskap som tilbyr optimale løsninger for produksjon, lagring og distribusjon av hydrogen fra fornybar energi. Vi betjener næringer, energi- og gasselskaper med ledende hydrogenteknologi. Våre røtter dateres tilbake til før 1927, og siden den gang har vi en stolt historie om utvikling og kontinuerlig utvikling av hydrogenteknologier. I dag dekker løsningene hele verdikjeden: fra hydrogenproduksjonsteknologier til hydrogenbensinstasjoner, hjelper til med å konvertere næringer til grønt hydrogen, og leverer drivstoffcellebiler med samme raske drivstoff- og langdistanse fossile drivstoffbiler – uten utslipp.

READ  Nottingham Carbon Dioxide Recycling Company skaffer 8 6,8 millioner

Denne informasjonen ble gitt til deg av Sison http://news.cision.com

https://news.cision.com/nel-asa/r/nel-asa–enters-into-framework-agreement-with-wood,c3322401

Følgende filer er tilgjengelige for nedlasting:

Bevis I Asa

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *