Instagram-grunnleggerne er tilbake med en ny meldingsapp

Fire år etter at de forlot Instagram, er de to gründerne tilbake med en ny app kalt Artifact.

Ingen flere bilder, bare plass til tekst. Instagram-medgründerne Kevin Systrom og Mike Krieger kunngjorde lanseringen av en ny app 31. januar: Artifact, Spesielle nyhetsbrevrapporter Plattformspiller. Appen vil ha en personlig nyhetsfeed som bruker kunstig intelligens.

Ta litt Twitter og mye TikTok og bland det sammen. «Med en slags Tiktok-tekst», er hvordan de to presenterer sitt nye prosjekt. Teamene har jobbet i over et år, og Mike Krieger formaliserte lanseringen av artefakten på sin Instagram-konto.

I likhet med TikToks «For You»-side åpner appen opp for en strøm av innhold tilpasset brukerens preferanser, med artikler fra toppavisoverskrifter til nyhetsstasjoner. Over tid vil flyten bli mer og mer personlig takket være det kunstige intelligenssystemet. Lenker kan deles, kommenteres og takkes takket være Artifacts integrerte meldingssystem.

Ikke tilgjengelig ennå

Den fremtidige appen ønsker å fremheve kvaliteten på informasjon og sier den er åpen for alle politiske følsomheter, men nøler ikke med å fjerne falsk informasjon, nevner medgründerne Plattformspiller. Appen er sterkt avhengig av kunstig intelligens for å bygge systemet sitt: «Jeg tror maskinlæring er det mest interessante å jobbe med for øyeblikket,» sier Kevin Systrom. Plattformspiller.

Per nå er appen ikke tilgjengelig ennå, og ingen spesifikk utgivelsesdato er kunngjort. Team tester den første betaversjonen med noen brukere. De mest interesserte kan registrere seg nå, selv med et fransk telefonnummer På venteliste For å få informasjon om første utgivelse. Appen er tilgjengelig for Android og iOS.

Kevin Systrom og Mike Krieger lanserte Instagram i 2010 og solgte det til Facebook i 2012 for 1 milliard dollar. De forlot selskapet i 2018 etter spenninger med Mark Zuckerberg.

READ  Samsung viser frem egenskapene til sin 200 MP smarttelefonsensor

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *