Instagram lar endelig GIF-er brukes i kommentarer

GIF-er er ikke døde ennå. Instagram oppdaterer dem og lar deg bruke dem i kommentarfeltet.

Dette er gode nyheter for GIF-elskere. Animerte bilder dukker opp i kommentarfeltet på Instagram. Lederen for det sosiale nettverket, Adam Moseri, kunngjorde nyheten under en diskusjon med Mark Zuckerberg på sin Instagram-distribusjonskanal.

Riktignok er dette en liten funksjon, men oppdateringen er veldig ekte. Til nå var det bokstavelig talt umulig å introdusere et bilde i kommentarfeltet. Bruk av GIF-er er kun autorisert i personlige meldinger og historier.

Det gjenstår å se om Instagram-brukere som har vært vant til enkle tekstkommentarer i årevis vil ta til seg funksjonen. I tillegg kommer Instagram-oppdateringer veldig sent. Slike som Facebook og Twitter har lenge tilbudt denne muligheten. Enda verre, GIF lider av sin mangel på popularitet blant den yngre generasjonen …

I mellomtiden er Adam Mosseri fortsatt veldig stolt over denne fremgangen og bruker intervjuet til å komme med andre kunngjøringer. Dette inkluderer utførelse av tekster på hjul. Som karaoke. Funksjonaliteten er for øyeblikket i testfasen og vi må vente litt lenger for å vite mer.

_
Følg Keiko Facebook, Nettverkslys Gå aldri glipp av nyheter, tester og tips med Instagram.

READ  Apple vil introdusere et verktøy mot spyware

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *