Instagram øker varigheten til Reels

Instagram aurait l’intensjon d’augmenter la durae des videos Reels.

Selon Alessandro Paluzzi, en leker som lever etter aktivitetene til Meta, Instagram studerte muligheten for å tro på Reels plus longs. På plattformen lar hjulene deg lage videoene som partager med vennene dine eller uten penger. Opprinnelig har hjulene en tempgrense på 15 sekunder, som ensuite er doblet til 30 sekunder, eller firedoblet.

I realiteten, etter julidernier, tror brukerne av Instagram peuvent des Reels d’une durée maksimale de 60 sekunder. Mer på en måte, les utilisateurs pourraient être en mesure de tourner des videos de 90 secondes ou d’une minute et demie.

Møt TikTok

I tittelen på sammenligningen, TikTok, tillate oss å bruke tourners av videoer beaucoup pluss longues. I juillet de l’année dernière økte plattformen til grensen på 60 sekunder til tre minutter. Selvfølgelig har Google lansert sine «høflighetsvideoer» med YouTube Shorts-tjenesten. I likhet med Instagram har jeg lov til å dele innholdet i maksimalt 60 sekunder.

På en annen plan la Instagram nylig til støtte for «Avatarer». Sans doute pour samtidig Bitmoji-funksjonaliteten til Snap. Cette nouvelle fonctionnalité permet aux utilisateurs de partager leurs Avatarer 3D i les Stories og les DM. Pour le moment, elle est tilgjengelig aux États-Unis, au Canada et au Mexique.

For å merke seg at det er irritasjon av en lekkasje. Alternativet 90 sekunder etter encore er distribuert av brukere og som Instagram offisielt har bekreftet som deres intensjon om å beholde varigheten av videohjulene.

READ  5 fatale CV-feil: påvirkere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *