Inter kunngjør ingen samtaler om forlengelse for Lukaku: «Han skylder oss penger, men han vil gjøre en flott avslutning på sesongen»

Inter Milans sportsdirektør, Piero Ausilio, snakket med journalister om Romelu Lukakus sak, og forklarte at ingen forhandlinger har startet om å forlenge belgierens leieavtale i Italia.

«Han trener etter trening, kamp etter kamp. Han vet at han skylder oss. Ikke på grunn av lyst, men fordi han dessverre hadde en alvorlig skade. Når jeg ser viljen hans, ser jeg hans besluttsomhet og hva jeg har sett nylig. Dager , Jeg er rolig fordi han, jeg er sikker på at han vil gjøre det veldig bra i den siste delen av sesongen, noe som er veldig viktig sett fra våre mål.Han kunngjorde til journalister.

For å gjenoppta fremtiden i Inter, ønsket ikke presidenten å si for mye. «Han må gjøre det han har gjort i flere måneder, han forbereder seg godt, han må fokusere på banen. Vi har ikke diskutert disse spørsmålene om fremtiden hans med ham eller agentene hans. Vi er her for å gjøre vårt. Det beste , hvis det er en mulighet til å fortsette dette forholdet, er å gjøre en innsats.» , så får vi se, for ham, som alle andre, er det eneste viktige nå kampene mot Porto og de neste kampene. Lukaku må være en hovedperson.»

Etter å ha scoret denne helgen for første gang på 115 dager, tilhører spissen fortsatt Chelsea. Han foretrekker imidlertid å bli i Milano, noe som passer Chelsea, som fortsatt ikke ønsker å selge spilleren sin, som de kjøpte for mer enn 110 millioner euro for halvannet år siden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *