Inter Milan-fans feirer tittelen, Real Madrid ‘Holland har penger’, Messi sist

Rød reagerer

Manchester United har utgitt en uttalelse som svar på søndagens fansprotester på Old Trafford, og benekter ideen om å bli tillatt på banen av klubbpersonalet.

Det skrev: «Etter gårsdagens begivenheter ønsket mange fans å motsette seg deres synspunkter og uttrykke sine synspunkter stille, men noen var opptatt av å forstyrre lagets produksjon og spill, som det fremgår av handlingen på Lori Hotel and Stadium.

”Rapporter på mainstream og sosiale medier om at demonstranter hadde tilgang til stadion og tonehøyde gjennom en port som ble åpnet av klubbpersonalet, var helt falske.

«Etter å ha brutt barrierer og sikkerhet på forhånd, klatret noen demonstranter portene ved enden av München-tunnelen og tvang deretter tilgang til den ene sidedøren på standen, før de åpnet ytterdøren, mens andre grupperte området og banen.

“Det andre bruddet skjedde da en motstander banket på døren til en utilgjengelig heis og var i stand til å gå inn i en gruppestilling.

“Klubben ønsker ikke å se at fredelige demonstranter blir straffet, men vil samarbeide med politiet for å identifisere de som er involvert i forbrytelsen og utstede egne forbud mot alle sesongkortinnehavere eller identifiserte medlemmer i henhold til den publiserte embargopolitikken.”

READ  Bekreft Derby County Wayne Rooney som ny manager - blogg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *