Internasjonal presseomtale: Februar 2021

Når Oscar-løpet blir varmere, vil The New York Times Dedikert en detaljert artikkel To av oss Filippo Menegetti skrev at det var «en skjult skildring av lesbisk erotikk, som gjenspeiler barrierer for en generasjon.»


➡️ Les artikkelen på nettet

Variasjon Suksess ble kunngjort Koda, En nyinnspilling av The Belier Family, som hentet priser på Sundance: «Det var den første filmen i Sundance-historien som vant alle de tre beste prisene i kategorien American Drama.»
➡️ Les artikkelen på nettet

De Animasjon først Festival, organisert arrangement FIAF Inkludert i helgens utvalgte «5 ting å gjøre i helgen» dedikert utelukkende til franske animasjonsfilmer New York Times:


➡️ Les artikkelen på nettet

I mellomtiden månedlig Animasjonsmagasin Sies å være en fransk kortfilm Tomme rom Geoffrey de Gracie skrev «Den perfekte metaforen for en planet i grepet av en global epidemi.»

➡️ Les artikkelen på nettet


I Øst-Europa, Oversettere, Nylig utgitt Romania, Tiltok interessen til mange medier. I følge pressen Elg og arm, I denne filmen har «Regis Roinsard skapt en historie som holder deg på kanten av setet ditt.»

➡️ Les artikkelen på nettet

I Serbia, Pressen gledet seg over teatralsk utgivelsen Nattskift Presentert av Anne Fontaine:

➡️ Les artikkelen på nettet

Og inne Russland, Polly Nicholas Vanier har tiltrukket 20 000 filmgjengere etter en massiv mediekampanje av filmens distributører. Ridemagasinet Gull Mustang Det ble beskrevet som «en fascinerende historie som fungerer som et redskap for ideer om verdsetting av natur og dyr.»

Les artikkelen på nettet


Når det gjelder Vest-Europa, vil vi starte Norge, Hvor Fran Ocean ois Oceans nye film 85 Sommer Verdsatt Cine.no «Et fancy og gammeldags barndomslek med bittersøte karakterer.»

READ  Bedre enn Bradys suksess: Super Bowl LVs beste annonser | Underholdning


➡️ Les artikkelen på nettet

Gode ​​gamle dager Skrevet av Nicola Pedos, utgitt på Valentinsdag i Norge Filmmagasin Et nydelig alternativ for det mest primitive paret. «
➡️ Les artikkelen på nettet

I Spania, Imponerte både publikum og kritikere Jente med armbånd Presentert av Stephen Demostier. En artikkel i Kino «Filmen viser oss et enestående gap som skiller oss fra neste generasjon,» sier han.


➡️ Les artikkelen på nettet

Spanish National Daily Land Publisert et dybdeintervju Vincent Castle, Husker Vince han spilte jeg hater, Som «har blitt et symbol på moderne fransk kultur»:
➡️ Les artikkelen på nettet


I Sør-Korea, Dailian.co.kr Filmen ble på ingen måte diskutert #Jeg er her Fremhever «viktigheten av kommunikasjon gjennom sosiale medier» i motsetning til «ensomheten til eldre menn».

➡️ Les artikkelen på nettet

Vi vil avslutte denne rapporten med en dobbel titt på denne tiden Noymi Merland På filmskjermene Japan: I portrettet av en kvinne i brann – som fremdeles vises – også Jumbo, Den fantastiske japanske plakaten finner du nedenfor.

Forfatter: Kommunikasjon

Siste oppdatering: 2. mars 2021 21:02 kl CET

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *