Investor hjelper Centrica med å øke fornybar tilstedeværelse i Finland og Norge

Bildekreditt: Centrica

UK Multinational Application Centrica Energy Trading Finnish har signert kraftkjøpsavtaler (PPA) med fornybar energiinvestor Taleri Energia.

Taleri Energy og Sentrica har signert en femårig BPA der Sentrica vil avbryte Taleris kraftproduksjon på 13 steder i Finland.

I en kommentar til avtalen sa Kasim Mangera, administrerende direktør, Centrica Energy Marketing & Trading: ”Vi er glade for å utdype vårt forhold til Taleri Energy og hjelpe dem med å realisere sine frodige ambisjoner.

«Å tilby sin finske operative fornybare portefølje og utvide vår tilstedeværelse i Norge er en viktig milepæl for vår markedsføringsvirksomhet og demonstrerer vårt rykte og evner som en ledende partner innen fornybar energihandel og bedriftens BPA.»

Relaterte artikler:
Ibertola signerte Spanias første langsiktige PPA med et farmasøytisk selskap
Den nye rapporten avslører Spania og Storbritannia som de mest aktive markedene for BPA-konsesjoner
Å ta grønne PPAer til neste nivå

I Norge har de to selskapene signert en 10-årig BPA, der Centrica skal tilby tjenester for å balansere et av Taleri Energys vindkraftprosjekter.

Centrica er ansvarlig for den langsiktige energihandelen i 33 MW vindparkprosjektet.

Guy Rindla, administrerende direktør i Taleri Energy, la til: “Vi er glade for disse langsiktige avtaler med Centrica. Vi har gjennomført en rekke vellykkede BPA-er sammen, og vi verdsetter Centricas ekspertise og evner innen handel med fornybar energi og risikoreduksjon. ”

Meld deg på vårt nyhetsbrev

READ  Norge for å identifisere flere havområder for vindparker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *