iOS 16 og watchOS 9 vil være tilgjengelig 12. september

Den nye iPhone-låseskjermen og varslingssystemet er tilgjengelig for alle denne uken!

Apples nye operativsystemer ble levert i juni i fjor og hadde fordel av betautviklere før de var tilgjengelige i offentlig beta. Se OS 9, iOS 16 Og tvOS 16 venter på en stor internasjonal utrulling, og ifølge informasjon innhentet fra Apples nettsted, kan det etter keynote komme raskere enn vi tror.

Så denne fredagen 12. september vil alle tre operativsystemene være tilgjengelige for publikum i sin endelige versjon, uten alle feilene og andre problemer. Før det brukte Apple en utgivelseskandidat denne kvelden. Dette er den siste betaen før den offisielle distribusjonen av operativsystemet. På sin side har ikke macOS Ventura og iPadOS 16 en eksakt utgivelse ennå, bortsett fra et vagt vindu som åpner i oktober. Uten tvil vil høstens hovedtale fortelle mer om dette.

Slik installerer du den nye oppdateringen

På iPhone kunne installasjonsprosessen ikke vært enklere. Sjekk først om du har sikkerhetskopiert smarttelefonen på riktig måte, og gå deretter for det innstillingerTab Generell Og Programvareoppdatering. iPhone vil da søke etter tilgjengelige oppdateringer og tilby dem til deg eller ikke.

For Apple Watch, gå til appen Se iPhone-fanen Generell Etter Programvareoppdatering.

Til slutt, på Apple TV, ligner prosessen på iPhone. applikasjon innstillingerfanen system Og Programvareoppdatering. iPhone vil da søke etter tilgjengelige oppdateringer og tilby dem til deg eller ikke.

_
Følg Belgia-iPhone Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *