iPhone 14 Pro, et teknisk ark som blir mer og mer tydelig, lenge før den offisielle presentasjonen

Den neste iPhone 14-serien bør offisielt presenteres i september hvis Apples merkeplan overholdes. Dataarket til en av de høyeste modellene, iPhone 14 Pro, blir imidlertid klarere takket være forskjellige rykter, som du har alle detaljer om her.

Noen måneder etter den offisielle presentasjonen av iPhone 14-serien, er det på tide å gjøre oversikt over de siste ryktene om det tekniske arket til Pro-modellen, men også om prisen den vil bli solgt til etter sommeren.

Så haniPhone 14 Pro Mest sannsynlig er han oppmuntret av ny brikke utviklet av Apple, A16 Bionic som drar nytte av 4nm-etsing og skulle vise seg enda kraftigere enn dagens A15 Bionic, som utkonkurrerer de andre brikkesettene på brettet. Pro- og Pro Max-modellene burde være de eneste som drar nytte av det, men de klassiske versjonene har ikke denne flaksen, de må fortsette å bruke A15 Bionic, noe som ikke forringer som forklart rett ovenfor. Det forventes samme mengde RAM for de forskjellige modellene, og derfor bør Pro- og Pro Max-versjonene bære 6 GB RAM, som deres respektive forgjengere.

En AMOLED-skjerm er bra, men den er ikke bra på diagonalen

Skjermen er en viktig del av smarttelefonen, og den til Pro ville være en 6,06-tommers 120Hz AMOLED-panel med en definisjon på 1170×2532 piksler, selv om ryktene ikke tilpasser seg størrelsen på diagonalen, tror noen at den ville vært større og at den ville ha større definisjon. Dimensjonene til smarttelefonen vil være like, for selv om overflaten på skjermen er større, ville Apple ha klart å redusere grensene. For bildene eriPhone 14 Pro vil ha en 48 megapikslers hovedfotosensor som vil være assosiert med to andre 12-megapiksel sensorer, hvorav den ene ville være et teleobjektiv. Til slutt, husk at noen tror at Apple kan øke prisene. iPhone 14 Pro ville dermed bli annonsert til € 1 099 sammenlignet med € 999 for iPhone 13 Pro da den ble lansert.

READ  Airpods Pro 2: Mot en lang forsinkelse for lanseringen av Apple-hodetelefoner?

Det tekniske arket er ganske presist, men det er fortsatt gråsoner og vi regner med at vi gjentar dem i løpet av de kommende ukene og månedene før den offisielle presentasjonen av den nye iPhone 14s, i september.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *