Iridium fra AST GM் GMDSS første kommersielle implementering i verden

Det første skipet som ble utstyrt med nye kommunikasjonsmuligheter (M / V Triquason) var Trawler Triquason.

Utstedt av

Application Satellite Technology (AST)


01-18-2021 09:46:33

Den historiske norske byen Hakusund, hjemmet til travle vannveier fulle av fiske- og cruiseskip, spilte inn et nytt underjordisk kapittel i sin lange sjøhistorie denne uken. Det ble stedet for installasjon av verdens første kommersielle iridium GMTSS.

Norsk tråler Triquason Promland Electronic A / S, en lokal maritim serviceekspert, ble lansert etter installasjonen av to Lorraine LT-3100S GMTSS-terminaler, sammen med Iridium GMTS-tjenesten levert av Applied Satellite Technology (AST), en leverandør av telekommunikasjonsløsninger. Den toppmoderne terminalen, produsert av Lorraine A / S, er den eneste GMTSS-terminalen parret med Iridiums sanne globale nettverk, og kan nyte utmerket GMTSS-dekning.

“Når det gjelder sikkerhet og kommunikasjon, krever våre marine kunder valg, effektivitet og fremfor alt fullstendig pålitelighet fra sine tjenester og leverandører,” sa Gregory Darling, administrerende direktør i AST Group. “Utgivelsen av Iridiums GMTSS-tjeneste utvider alternativene som er tilgjengelige for våre Naval-kunder, og tilbyr betydelige tilleggsegenskaper og gir IMO-godkjent, virkelig global sorgtjeneste.” Han la til: “Jeg er veldig glad og utrolig stolt over å være en del av denne siste oppdagelsen til sjøs.”

Radio Surveyor Stick Harbucks første testanrop

Promland, en maritim elektronikk- og kommunikasjonsekspert og verdsatt AST-partner, har støttet marinen på Vestlandet i 85 år. Per Helge Parseth, administrerende direktør i Bromland, sa: “Vår klient valgte Iridiums GMTSS-løsning fordi den tilbyr rik sikkerhet og relaterte tjenester i markedet, inkludert øyeblikkelig samtale fra RCC-til-skip og fast tale og SMS. I tillegg til den garanterte sikkerheten i deres driftsregion. Dette betyr Triquason Kan redusere annet fraktutstyr og -kostnader og legge til rette for drift mens de oppfyller kritiske krav til sjøsikkerhet. ”

Stemme og SMS, LT-3100S har en unik stemmefunksjon for nødalarm og sikkerhet og en rød knapp som varsler RCC når den trykkes og setter skipets mannskap i direkte samtale med en operatør innen 30 sekunder.

Kyle Hurst, direktør for maritim sikkerhet og forsvarstjenester for iridium, la til: “Dette er kulminasjonen av mange års innsats for å bringe neste generasjon forsvars-marine tjenester på markedet. Vi er glade for at Marines nå har fått et nytt GMDSS-alternativ, og vi begynner vår kundereise med vår partner AST. ”

For mer informasjon, se AST Nettsted Eller send en e-post til info@theastgroup.com.

Synspunktene som er uttrykt her, er de fra forfatteren og ikke av The Maritime Executive.

READ  Autostore oppretter innovasjonsnav for trykktesting av mikrofyllingsroboter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *