Iridium fra AST GM் GMDSS første kommersielle implementering i verden

Det første skipet som ble utstyrt med nye kommunikasjonsmuligheter (M / V Triquason) var Trawler Triquason.

Utstedt av

Application Satellite Technology (AST)


01-18-2021 09:46:33

Den historiske norske byen Hakusund, hjemmet til travle vannveier fulle av fiske- og cruiseskip, spilte inn et nytt underjordisk kapittel i sin lange sjøhistorie denne uken. Det ble stedet for installasjon av verdens første kommersielle iridium GMTSS.

Norsk tråler Triquason Promland Electronic A / S, en lokal maritim serviceekspert, ble lansert etter installasjonen av to Lorraine LT-3100S GMTSS-terminaler, sammen med Iridium GMTS-tjenesten levert av Applied Satellite Technology (AST), en leverandør av telekommunikasjonsløsninger. Den toppmoderne terminalen, produsert av Lorraine A / S, er den eneste GMTSS-terminalen parret med Iridiums sanne globale nettverk, og kan nyte utmerket GMTSS-dekning.

«Når det gjelder sikkerhet og kommunikasjon, krever våre marine kunder valg, effektivitet og fremfor alt fullstendig pålitelighet fra sine tjenester og leverandører,» sa Gregory Darling, administrerende direktør i AST Group. «Utgivelsen av Iridiums GMTSS-tjeneste utvider alternativene som er tilgjengelige for våre Naval-kunder, og tilbyr betydelige tilleggsegenskaper og gir IMO-godkjent, virkelig global sorgtjeneste.» Han la til: «Jeg er veldig glad og utrolig stolt over å være en del av denne siste oppdagelsen til sjøs.»

Radio Surveyor Stick Harbucks første testanrop

Promland, en maritim elektronikk- og kommunikasjonsekspert og verdsatt AST-partner, har støttet marinen på Vestlandet i 85 år. Per Helge Parseth, administrerende direktør i Bromland, sa: “Vår klient valgte Iridiums GMTSS-løsning fordi den tilbyr rik sikkerhet og relaterte tjenester i markedet, inkludert øyeblikkelig samtale fra RCC-til-skip og fast tale og SMS. I tillegg til den garanterte sikkerheten i deres driftsregion. Dette betyr Triquason Kan redusere annet fraktutstyr og -kostnader og legge til rette for drift mens de oppfyller kritiske krav til sjøsikkerhet. ”

Stemme og SMS, LT-3100S har en unik stemmefunksjon for nødalarm og sikkerhet og en rød knapp som varsler RCC når den trykkes og setter skipets mannskap i direkte samtale med en operatør innen 30 sekunder.

Kyle Hurst, direktør for maritim sikkerhet og forsvarstjenester for iridium, la til: “Dette er kulminasjonen av mange års innsats for å bringe neste generasjon forsvars-marine tjenester på markedet. Vi er glade for at Marines nå har fått et nytt GMDSS-alternativ, og vi begynner vår kundereise med vår partner AST. ”

For mer informasjon, se AST Nettsted Eller send en e-post til info@theastgroup.com.

Synspunktene som er uttrykt her, er de fra forfatteren og ikke av The Maritime Executive.

READ  Google sletter de gamle arkivene dine: Lagre filene dine før du sletter dem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *