Irland avslutter måltørke, men Mitrovics doble er avgjørende for Serbia Fotball

De Republikken Irland Deres episke mål var å avslutte tørken og få en lys start på verdenscupkampanjen til Alexander Mitrovic kom fra benken.

Fulham-spissen Dusan Vlahovics første omgang doblet fort ledelsen, som avlyste Alan Browns Stephen Kenny-ledelse. James Collins ‘sene mål var ikke nok til å redde et poeng fra en anstendig irsk opptreden.

Kenny venter på den første seieren Siden avtalen Den irske lederen går. Hvis det ikke kommer hjem mot Luxembourg på lørdag, kan Irland glemme å gå tilbake til verdensscenen i fravær av to tiår.

De grønne skuddene av håp ble sett i utstillingen i Beograd, hvor de med en side svekket av skader og uten mål etter sju kamper tok en fortjent ledelse.

Kenny tok dristige valg, og hans svar på gåten om hvordan man skulle plassere Irlands to beste spillere i troppen var å endre formasjonen, stoppe Sam Coleman på bakerste tredje og Matt Doherty starte på høyreback. Brown og Josh Cullen presterte bra på midtbanen, og Preston-mannen åpnet scoringen med et vakkert mål som beviste managernes skapelse. Enda Stevens, venstreback, livlige Callum Robinson gikk ned til siden før han serverte, og han limte et vakkert kryss på bakre stolpe. Brown hoppet til det høyeste punktet og satte kursen nedover hjørnet av nettet.

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post.

SerbiaDet er også en forandring med to debutanter i oppstillingen valgt av deres nye manager Dragon Stojkovic. Men de har en klasse foran seg som Irland ganske enkelt ikke gjør. Rett før pause beseiret Vlahovic Tara Oshia med innovative Dusan Dodik og beviste at de avsluttet uten oppstyr. Irland forsvarte klokt til da og fortsatte å gjøre det da vertene tvang dem bakover.

Det tok oppfinnsomhet fra Mitrovic å skyte foran Serbia. Fem minutter etter introduksjonen tok han en pasning fra Daddy og sendte en elegant runde på 20 meter over den 21 år gamle keeperen Mark Travers, og fikk sin konkurransedyktige internasjonale debut.

Mitrovic forseglet snart seieren for sin side, med Dodik på vei mot nok et flott kryss utover Travers. Irland slet igjen, med Shane Long avbøyningsfeil og snudde James Collins 3-2.

“Spillerne var forferdelig,” sa Kenny. Jeg kan ikke tro at vi ble enige om tre mål fordi det ikke virket som den slags konkurranse. [Serbia] De er nådeløse i finish. Vi er veldig skuffet. “

READ  Jesse Lingard: Vil West Ham-skyldneren være en UK-startende i euro?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *