Ishockey. Før VM tapte Frankrike i Norge før Texier scoret

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke godtar informasjonskapsler og andre sporstoffer.

Klikk «Jeg aksepterer»Informasjonskapsler og andre sporstoffer vil bli deponert, og du vil kunne se innholdet (Mer informasjon)

Klikk «Jeg godtar alle informasjonskapsler»Du samtykker til plassering av informasjonskapsler og andre sporingsmidler for å lagre dataene dine på våre nettsteder og apper for personlig tilpasning og annonsemålretting.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å se våre retningslinjer for databeskyttelse.
Administrer eksamenene mineFor denne andre kampen ble det lagt merke til at Florian Sakhiachvili kom inn på laget igjen siden han var internship i Norge. Forsvarsspilleren, en mester i Frankrike med Rouen denne sesongen, har funnet blues og skal legge ut på en verdensturné som starter i Tammerfors, Finland, 12. mai. Mot de røde fikk de blå en god start og tok ledelsen med et mål fra eks-Grenoble-spilleren Alexandre Dexier på straffespark (25’01). I mer enn 35 minutter holdt franskmennene sjokket, og gikk gradvis i oppløsning på slutten av den andre tredjedelen. Ved å slippe inn to mål i rask rekkefølge (37’07» og 39’52»), snudde nordmennene kampen. Bluesen kommer aldri tilbake.

I den siste fasen av kampen scoret skandinavene to nye mål i starten av det tredje (41’58») før de satte seieren i et tomt mål (59’37»). Frankrike viste stor selvtillit foran VM med to seire mot Slovenia og fredagens seier mot Norden. Hvorfor ikke, sikter Blues først, før de drømmer om en mulig kvartfinale. Philippe Beauzons endelige liste vil bli sluppet av det franske ishockeyforbundet i løpet av de kommende dagene.

READ  Hurtigruten feirer 130 år med to nye ruter

Blues» høne i verdensmesterskapet

Det franske laget (rangert 13. internasjonalt) begynner sitt Elite-VM 12. mai i Tammerfors, Finland. I gruppe A vil de blå møte mange av de største lagene i verdenshockey, som Finland (1. i verden), USA (4.) eller Sverige (5.). En seier mot Tyskland (9.) eller Danmark (10.) kan føre til at Philippe Boissons menn kvalifiserer seg til kvartfinalen. Opprykk fra divisjon 1A i år hvis de ikke går galt mot Østerrike (15.) eller Ungarn (20.).

Hvis de blå kan sikre seg en av de fire plassene i gruppen, vil de kvalifisere seg til neste runde. Bunnen av gruppen rykker ned til D1A neste sesong.

Russland og Hviterussland, som har blitt ekskludert av det internasjonale samfunnet på grunn av krigen i Ukraina, er ikke det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *