Island Police: Dump Truck mister last

Sørvest havn

Mount Desert Police Department ba om hjelp til å finne en dumper som hadde mistet noe av lasten sin i byen og ble antatt å reise til Southwest Harbor 24. mars rundt klokka 11.00.Offiserer kunne finne lastebilen og snakke med sjåføren om kontakte MDPD og gjenopprette sin tapte last.

En kvinne ringte politiet rundt klokken 19 24. mars for å rapportere at datteren hennes hadde truffet en hjort med kjøretøyet sitt mens hun reiste nedover Seawall Road. Ifølge kvinnen hadde hjorten døde som et resultat av ulykken, og kjøretøyet var utenfor veien, uten trafikk.

Politiet mottok en samtale fra et byggefirma rundt klokka 15 den 25. mars om parkeringsplassen på Kinfolk Lane. Ifølge rapporten leier selskapet en eiendom på gaten og ba om tillatelse til å overføre ansatte derfra til en arbeidsplass. Politiet sa at det var greit.

Et debetkort som ble funnet i byen ble ført til politiavdelingen rundt klokka 11.30 fredag. Personen som fant kortet, kjente kvinnen det tilhørte og stakk ut for å fortelle henne at hun ville være på politistasjonen. I følge rapporten kom kortinnehaveren for å hente den.

Da politiet bekreftet en alarm utløst ved en virksomhet i byen rundt klokken 8.30 lørdag, sa en ansatt at han ved et uhell hadde satt den.

En kvinne ringte politiet rundt klokka 18 lørdag for å rapportere at datteren hennes hadde sett en hvit varebil kjøre forbi skolen flere ganger. Politiet fant ikke lastebilen da de søkte i området.

En person ringte politidepartementet rundt klokken 11 søndag for å snakke med en offiser om våpenrestriksjoner for kriminelle.

En offiser snakket med en kvinne mandag rundt klokka 20.30 om brudd på en beskyttelse mot misbruk. Politiet etterforsker rapporten.

Tremont

Under en motorveipatrulje 23. mars rundt klokken 16 stoppet en offiser seks kjøretøyer, noe som førte til to kriminelle hendelser som involverte flere anklager. I løpet av en stopp stoppet en offiser fra Southwest Harbor Police Department i arrestasjonen av Donald Murphy, 64, i Tremont, som ble siktet for å operere under påvirkning, som opererte etter en lisensinndragelse, og nektet å underkaste seg arrest med fysisk makt. . angrep på en offiser og ordensforstyrrelser. Han ble ført til Hancock County fengsel.

READ  FIFA-leder forsvarer båndene til Saudi-Arabia og VM-vert Qatar

En annen arrestasjon som involverte Kailey Smith, 34, fra Tremont mottok en henvisning for en siktelse for å betjene et motorkjøretøy med en registrering som utløp på mindre enn 150 dager og ikke bevise forsikring.

Brian Brown, 41, fra Southwest Harbor var også et stoppested og ble siktet for å ha betjent et motorkjøretøy med en registrering som utløp i mer enn 150 dager. Registreringen hans hadde utløpt i mars 2020.

En offiser svarte på en bolig for å motta en rapport om en mulig innenlandsk tvist fredag ​​rundt kl. 22.30. Etter å ha undersøkt oppdaget offiser at tvisten bare var muntlig. Det var også en hendelse mellom en mann og en kvinne i ledelsen som angivelig hadde angrepet hverandre. Ingen av dem tok tiltale mot den andre.

En beboer rapporterte om problemer på et nettsted på sosiale medier rett før klokken 9 lørdag. Ingen politietiltak ble tatt fordi det ikke hadde blitt begått noen forbrytelse, ifølge rapporten.

Trenton

En anonym innringer rapporterte at det var høyt selskap på en bolig rundt klokka 23 fredag. Da en offiser gikk til stedet, fant han ingen som spilte høy musikk eller noen form for fest i området. Personen som hadde ringt, sa at folket som bråket hadde gått.

Det ble rapportert om en kamp mandag rundt klokka 20.30 Etter at en offiser undersøkte hendelsen, fikk han vite at det hadde vært en fysisk konfrontasjon, og et av folket ønsket å anklage for det andre. Som et resultat ble Robert Ray III, 36, fra Ellsworth arrestert for overgrep og ført til fengsel i Hancock County.

Rett før klokka 6 tirsdag ringte en kvinne til lensmannskontoret for å rapportere at hun hadde slått en hjort med kjøretøyet sitt. Ifølge rapporten rømte hjorten og kjøretøyet hans var uskadet.

READ  B-1B utfører Bomber Task Force-oppdrag i Norge og Sverige

Barhavn

Offiserer svarte på en støyklage klokka 1:45 den 22. mars. Klagen var ubegrunnet.

22. mars hjalp en offiser et lokalt selskap med et sivilt problem.

Rundt klokka 16 den 22. mars stoppet ikke en hvit Pontiac G6 drevet av Theresa Blaisdell, 65, fra Lancaster, NH ved et stopplys. Kjøretøyet kolliderte med en sølv Toyota Tundra i 2014, drevet av Zachary Darosa, 36, fra Trenton. Begge kjøretøyene fikk mindre skader og kunne fjernes fra stedet.

Mandag 23. mars, klokka 23.45, ble en person arrestert på siktelse av å operere under påvirkning. Motivet ble senere løslatt etter at det ble bestemt at de ikke var over den lovlige grensen.

Bar Harbor Police Department tok en hundebarkingrapport 23. mars klokken 9. Saken er under etterforskning.

23. mars ble en lommebok funnet og overlevert til stasjonen. Jeg var i stand til

Kontakt eieren og vesken vil bli returnert til deg.

En lokal innbygger inngav en innbruddsklage 23. mars og ba om at den skulle oppbevares.

23. mars en rapport om en trakasseringstelefon mottatt av en lokal

Saken ble anmeldt til politiavdelingen.

24. mars svarte en offiser på en rapport om et mulig innenlandsk angrep. Etter å ha fullført en etterforskning ble det bestemt at hendelsen var rent verbal. Begge parter skiltes om natten.

24. mars kl. 22.12 svarte en offiser på en enkelt kjøretøyulykke på State Highway 102. Ifølge rapporten kjørte Meir Moinzadeh, 24, i Maryland, en pickupbil fra 2021 da han sovnet. Kjøretøyet traff et rekkverk. Ingen personskader ble rapportert, men kjøretøyet måtte taues av stedet.

Bar Harbor Police Department tok en rapport om et kjøretøy med usikret last. Kjøretøyet ble stoppet av offiserer i Southwest Harbor. Operatøren sa at de ville komme tilbake og fjerne rusk.

24. mars kl. 11:26 svarte en offiser på en bilulykke på Cottage St. Melanie Jackson, 62, i Bar Harbor, som opererte en Subaru SUV i 2012 da hun satte kursen sørover nedover gaten. Operatøren antas å ha blitt distrahert og forårsaket at kjøretøyet kjørte ut av kjørefeltet og inn i en parkert bil. Begge kjøretøyene fikk mindre skader.

READ  Verdensledere forplikter seg til ambisiøs beskyttelse mot Antarktis - Edexlive

En bosatt i Bar Harbor ringte politiet 24. mars angående en bekymring for et online spillarrangement som sønnen hans hadde spilt.

24. mars mottok avdelingen en rapport om at sjåfører som stadig kjører for raskt på Norway Drive. Etter å ha mottatt en klage på et kjøretøy som ga et usikkert pass 25. mars, ble det utstedt en henvisning til Ricki Long fra Bangor for feil passering.

En offiser svarte på en bil- og hjortulykke 26. mars klokken 14.50 Frank Grey, 69, fra Bar Harbor, kjørte en 2015 Toyota Tacoma på vei sørover på Rt. 3 da et rådyr kom inn i veien. Gray klarte ikke å stoppe bilen i tide og slo hjorten. Tacoma pådro seg mindre skade, men ble kastet ut fra stedet.

27. mars, kort tid etter midnatt, tok politiet en rapport om et angrep på et hus på Cottage Street.

20. mars ble det mottatt flere samtaler om å hjelpe de falne trærne som følge av sterk vind.

Mount Desert

Politiet svarte på en bilulykke 22. mars klokka 11 Ifølge rapporten var Stacey Smith, 52, fra Mount Desert, å trekke seg ut av en parkeringsplass med Chevy-pickupen i 2005 da hun kolliderte med en Subaru Outback fra 2015 som var lovlig parkert. . Lastebilen var bra, men det var rapporterbare skader på Subaru.

Nøkkelen til en Chevrolet-bil ble funnet ved Little Long Pond i Mount Desert 25. mars og returnert til politistasjonen.

Politiet svarte 25. mars for å hjelpe en person som hadde låst seg ut av leiligheten hans.

27. mars ringte en beboer for å si at han ville skyte på sin private eiendom.

29. mars tok politiet en klage på et mulig trafikkproblem. Alt ble gjort i henhold til standarder. Ingen brudd ble observert.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *