Israelsk hær dreper palestinsk gutt på Vestbredden: Departementet | Okkuperte Vestbreddenyheter

Palestinske myndigheter sier at Mohammed al-Alami, 12, ble skutt i brystet mens han reiste i en bil med sin far på den okkuperte Vestbredden i Pettah.

Det palestinske helsedepartementet sier en palestinsk gutt har dødd av skadene etter å ha blitt skutt av israelske styrker på den okkuperte Vestbredden.

Mohammed al-Alami, 12, ble skutt i brystet mens han reiste i en bil med sin far og døde i Pet Omar, nordvest for Hebron, opplyser departementet i en uttalelse onsdag.

Han er den andre unge palestineren som døde av skader påført i en israelsk brann på flere dager.

Byens ordfører Nasri Sabrne sa at Mohammed stoppet i en butikk for noe da faren kjørte med sønnen og datteren.

Faren tok en U-sving, sa ordføreren, og israelske tropper i nærheten begynte å rope for ham å stoppe. En soldat skjøt deretter mot bilen og skjøt gutten i brystet.

Sabarney sa at han kjente til en familie som bodde i byen og hadde snakket med faren. Faren og datteren ble ikke skadet, sa han.

Det israelske militæret etterforsker hendelsen og kommenterte ikke umiddelbart.

En 17 år gammel palestiner døde av skader dagen før lørdag. Det palestinske helsedepartementet sa at Mohammed Muneer al-Tamimi, som ble såret i skytingen, døde på sykehuset en dag etter volden i Flash Point, en palestinsk landsby.

Hundrevis av palestinere samlet seg fredag ​​ettermiddag i Beta, det heteste stedet de siste månedene, for å protestere mot utkastelsen av villkatter fra Aviator i nærheten.

READ  Romsatellitten Arctica-M på første reise til Arktis Utenriksnyheter

Røde halvmåne sa at sammenstøtene hadde vendt palestinere mot israelske soldater og såret 320 palestinere.

Sent på tirsdag ble en 41 år gammel palestinsk mann skutt og drept i nærheten av Beta, opplyser det palestinske helsedepartementet.

Alle jødiske bosetninger på den okkuperte Vestbredden regnes som ulovlige av flertallet av det internasjonale samfunnet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *